2777
2789

خیلی توضیح میده با جزئیات یعنی توی دنده عقب این شاخص که چراغ ترمز هست یکم اینور اونورتر بشه دعوام میکنه یا توی پارک کردن 

و دور زدن با دنده عقب یکم دیر فرمونو بچرخونم یکم دیر قفل شه دعوام میکنه

توی پارک دوفرمون سر کند بودنم 

و اینکه برام هرجلسه مینویسه تو دفتر اما بهم مشق داده گفته از روش چندبار بنویس بیار ببینم 😕

میگه حفظ نیستی درصورتی که حفظ هستم متنشو ازم بپرسنا تو عمل سختمه یکم اروم پیش میره 

مگه رانندگی یه حرفه عملی نیست اخه؟ 

ازمم تعریف نمیکنه اصن فقط ایرادامو میگه بالاخره نباید یکم به ادم اعتماد به نفس بدن؟ 😕

هنوز تو دور زدنا میترسم انگار جرات ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نوشتن جلسات عملی رو قبول ندارم 

یعنی چی آخه 

آدم از روی متن که راننده نمیشه 

باید در عمل اینقدر تمرین کنی تا درست بشی 

اگه میشه عوضش کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

عوضش کن اگه اذیتی مربی من یه خانوم بود فقط تعریف میکرد هیچی بارم نبود با یه آقا برداشتم بشدت پیشرفت کردم ایرادامو خیلی قشنگ توضیح میده و گهگاهی ب عنوان تشویق توی مرکز شهر میبره 😂😂😂

اصلا نوشتن جلسات عملی رو قبول ندارم یعنی چی آخه آدم از روی متن که راننده نمیشه باید در عمل اینقدر تم ...

منم همینو میگم توی دور دوفرمان خب باید زیاد بزنیم که فرمونام سریع بشه و کلاج دستم بیاد هی بهم مشق میده😕😂