2777
2789
عنوان

این مغازه دار چرا اینجوری میکنه

343 بازدید | 27 پست

سه ماه پیش یه جنسی رو بردم مغازه اش یعنی اشتباهی بردم میخواستم یه مغازه دیگه برم اینم سوپر مارکت بود گفت من میگیرم.

یک ماه گذشت زنگ زدم برای پول گفت تازه دارم بازش میکنم بذارم تو مغازه. یک ماه بعد حضوری رفتم مغازه دیدم جایی گذاشته که دیده نمیشه.

دو هفته بعدش بهش زنگ زدم گفتم حداقل پولش رو واریز کنید گفت من هنوز نفروختم چه پولی بهش گفتم بیام ببرم گفت نه صبر کن شاید یکی پیدا بشه یهو چندتاش رو بخره.

الان زنگ زدم گفتم یک باکس من فروش نرفت گفت تو کجایی؟ گفتم یعنی چی کجائم؟ گفت من مغازه نیستم خواستم ببینم در مغازه ای گفتم نه من مغازه نیستم گفت آره فقط این کلمه رو گفت که فکر کنم فروش رفتنش رو تایید کرد بعد گفت پشت خطی دارم چند لحظه دیگه بهت زنگ میزنم الان یک ساعت از قطع کردن گذشته صدای بوق پست خطی هم نمیومد.

حس میکنم پولم رو بخوام ازش بگیرم کار حضرت فیله.

حالا توام خیلی سیریش نشو بذار طرف یه نفس بکشه فرار که نکردهادرس و جاشم که مشخصه

سه ماه شایدم بیشتره جنسم دستشه من وقتی از شرکت سفارش دادم نقد حساب کردم با این وضعیت من هیچ سودی نکردم پول خودم داره بهم برمیگرده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه ماه شایدم بیشتره جنسم دستشه من وقتی از شرکت سفارش دادم نقد حساب کردم با این وضعیت من هیچ سودی نکر ...

شب بهش زنگ بزن بگو پشت خطی داشتی حرفتونو کامل متوجه نشدم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
شب بهش زنگ بزن بگو پشت خطی داشتی حرفتونو کامل متوجه نشدم

اصلا پشت خطی در کار نبود دروغ گفت هیچ صدای بوقی نمیومد.

تنها فروشنده ای هست که اذیتم کرد در صورتی که همون روز اول گفت کارخانه لپ لپ پولداره ما از شماها میگیریم که یک کمکی بشه بهتون من مستاجرم از حقوقم وسایل خریدم بسته بندی کردم.

همه فروشنده ها همون لحظه یا فرداش پول رو واریز میکنن.

اصلا پشت خطی در کار نبود دروغ گفت هیچ صدای بوقی نمیومد.تنها فروشنده ای هست که اذیتم کرد در صورتی که ...

من فکر میکنم پشت خطی برا هر شخصی باشه فقط برا اون صداش میره برا شما نمیاد

اگرم نداد نگرانی نداره میری مغازش زنگ میزنی 110 خودشو جمع و جور میکنه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
2810