2777
2789
بچه ها من واقعا بریدم ک این تایپکو زدم از روی دلخوشی ک نزدم هر کیو ببینم بم میگه درس خوندن بدرد نمیخ ...

اونی که میگه درس خوندن به درد نمیخوره یا درست حسابی نخونده که رشته تاپ بیاره یا واقعا از جیب باباش میخوره و بی زحمت رسیده به اینجاها از فرد تحصیل کرده با رشته و دانشگاه خوب مسخره میکنن میگن درس نخون ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونی که میگه درس خوندن به درد نمیخوره یا درست حسابی نخونده که رشته تاپ بیاره یا واقعا از جیب باباش م ...

اره درسته ، اینجا تا تایپک زدم همه شروع کردن ب مسخره ک این سوال چیه و... میگم واقعا انقد همه گفتن بدرد نمیخوره منم داش باورم میشد ک تایپک زدم پس دلیلی داره تایپکم از روی دلخوشی ک نیست

اره درسته ، اینجا تا تایپک زدم همه شروع کردن ب مسخره ک این سوال چیه و... میگم واقعا انقد همه گفتن بد ...

درستوران سفت و سخت بچسب  اگر وااااااای بهش علاقه نداری و هیچی متوجه نمیشی بزن تو کارای فنی حرفه ای و ...

اگر شغل درست و حسابی میخوای با موقعیت اجتماعی خوب تنها راه موفقیتت همین درس خوندنه و بس

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

بخدا بریدم انقد فشار رومه ک دارم جا میزنم یه دلیل میخوام منو ب خودم بیاره جا نزنم

اگه دلیل برای اینکه چرا به دنیا اومدی تونستی پیدا کنی برای درس خوندن هم پیدا می کنی 

عزیزم زوریه باید بخونی 

نخونی چوب می کنن ...

دوس دارم آدم تحصیل کرده ای باشم

و تو هیچ زمینه ای صفر نمونم

سطحم از شوهر آیندم پایین نباشه برام شاخ بشه

و اگه در آینده بچه دار شدم به مامانش افتخار کنه

و یه مامان معمولی مثل همه نداشته باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اگه بخوای واسه خودت کسی بشی تنها راهش درس خوندنه اما همش درس مدرسه نیست انسان باید در همه جهات پیشرفت کنه

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

اونی که میبینی با ترک تحصیل موفق شده از هاروارد و ام آی تی و...ترک تحصیل کرده نه از دبیرستان دولتی دارفور آباد بشین درست بخون اگه این مملکت آباد بشه که به نیروی متخصص و با سواد نیاز داره اگر هم خراب بشه تنها چیزی که میشه باهاش خودتو از اینجا نجات بدی یا درس و تخصصه یا پول زیاد برای سرمایه گذاری

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

باید دید صد خودتو توی چی میبینی 

تهش دوست داری تبدیل به چی بشی؟ 

میخوای از خودت چه اثری توی این دنیا بذاری ؟ 

میخوای دیگران تو رو با چی بشناسن؟ 

اگر مسیر هدف نهاییت از درس خوندن میگذره باید سختی شو بپذیری 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

محل زندگیم مدرسه نداشت و تا پنجم بیشتر دخترا درس نمی‌خوندن. تمام تابستون کلاس پنجم، شبا ریز ریز گریه کردم و از خدا خواستم راهی جلو پام بذاره. دخترا یا ازدواج می‌کردن یا قالی‌بافی؛ ولی من دلم می‌خواست درس بخونم و نویسنده بشم. آخرای تابستون اتفاقی از یه نفر شنیدم میشه تو خونه درس خوند و آخر سال تو شهر نزدیک محل زندگیمون امتحان بدیم. سخت بود خیلی سخت اما این مسیرو طی کردم الان تقریبا ۳۲ سال از اون روزا میگذره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.