2777
2789
عنوان

کیاسوهرشون تاحالابراشون کادونخریده ناراحت نیستید

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 36 پست
وا خب اگ همسر ادم کادو نخره کی بخره 💔میدونم خیلیا میتونن کادو بدن ولی من ب شخصه فقط از همسرم توقع ک ...

منم بقیه برام میخرن اما از همسر واقعا توقع دارم که اونم اصلا انگار انسان نیست

وا خب اگ همسر ادم کادو نخره کی بخره 💔میدونم خیلیا میتونن کادو بدن ولی من ب شخصه فقط از همسرم توقع ک ...

چطوری پونی 

دیروز منو‌بخاطر اوم تاپیک تعلیق کردن 

همون که گفتم یارو‌ گفت بچه تو شکمت بمیره من رفتم هرچی دهنم اومد بهش گفتم تعلیقم کرد نینی یار

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میره برام پول واریزمیکنه مثلاچندروزپیش بهش گفتم توکادوزایمان برام نگرفتیارفته دوتومن زده حسابم منم ح ...

اخی خب بلد نیس مشخصه مهمی براش ولی نمیدونم باید چیکار کنه کاش همونو ازش قبول میکردی و بعدش باهاش حرف میزدی یادش میدادی باید چیکار کنه تا خوشحال شی

من اوایل چند باری برام گرفت اونم از بس میگفتم. ولی دیگه دیدم فایده نداره اونم چیزی نمیگیره. الان به هیچ وجه برام مهم نیست نه ناراحت میشم نه هیچی

فردا هم سالگرد ازدواجمونه میخام برم برای خودم یه هدیه کوچیک بگیرم. خودم حال خودمو خوب کنم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
آره پست پایینموبخون

ببین خب به نظرم نوع گفتن مهمه

منم قبلا همینجوری بودم یه درخواستی داشتم یه جوری میگفتم که همیشه تهش به ناراحتی ختم میشد مثلا میگفتم تو برام فلان نگرفتیا یا چرا فلان نمیکنی 

یعنی دقیقا رفتارشو تشدید میکردم بعد یاد گرفتم درخواست کنم یعنی مثلا بگم من فلان میخوام یا فلان بگیر 

به من نمیچسبه نمیدونم چرادوس دارم خودش به فکرم باشه

ببین من اینقدر جنگیدم 10 ساله بی فایدس دیگه زندگی رو تلخ نمیکنم و خودم میگیرم ازش دیگه بلد نیستن یا بی اهمیت... من برا خودشم اهل این نیس من کادو بگیرم

چطوری پونی دیروز منو‌بخاطر اوم تاپیک تعلیق کردن همون که گفتم یارو‌ گفت بچه تو شکمت بمیره من رفتم هرچ ...

خوبی عزیزم؟؟؟؟ ای وای چ‌بد 

حالا بیخیال حداقلش دلت خنک شد 

اونم باز نفرین کرد؟

خوبی عزیزم؟؟؟؟ ای وای چ‌بد حالا بیخیال حداقلش دلت خنک شد اونم باز نفرین کرد؟

قربانت گلم 😁😁نه دیگه اونم تعلیق شد😂😂😂

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

فکر نکنم همچین کسی باشه که اصلا کادو نگرفته باشه تاحالا 

تودوروبریام حتی اونایی که زندگیشون مشکل داره اوناهم کادوهای مناسبتی رو حداقل میگیرن

همسرخودمم هم ازهمون دوران دوستی هرماه یه هدیه برام میگرفت ازبعد عقدمون هم بازم این عادت رو حفظ کرد

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
2810