2777
2789

دوستان تقریبا یه چند هفته پیش قهر بودیم با هم از سر کار ک اومد توجهی نکردم فقط سرمو تکون دادم 

حالا توی اینستا ۴ تا پست فرستاده همسرتون از سر کار اومد برید جلوش خودش ۱۰۰ بار بهم گفته ۲۰۰ بارم پیامک کرده ۴و۵ بار تو تلگرام فرستاده ۳۰۰ بارم توی روبیکا یعنی قشنگ خلم کرده انقدر اینو بهم گفته ولم نمیکنه😂فکر نمیکردم اصلا انقدر حساس باشه سر این موضوع ها همیشه خودم رعایت میکردم عکس العملی نداشت😂یبار ک نرفتم ولش کنم گریه هم میکنه

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید یعنی نرفتی پیشوازش؟

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

دیوونه اس؟؟؟

عزیزم این چه طرز صحبته؟

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

من شوهرم براش مهم نیست اصلا

ولی خودم از در ک وارد نشدم وقتی مپ سال آخر درسه و دانشجو بودم اگ یکی نمیومد استقبال با اون حجم خستگی بغض میکردم 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
ببخشید یعنی نرفتی پیشوازش؟

آره😂

😂😂😂آقایون به ظاهر شبیه اژدهان ولی باطنا خیلی گوگولی ودل نازکن

همسر منم همین میگه دوست دارم بگم منم همینطور ناراحت میشه

باید کامل بگم منم دوست دارم عزیزم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خدایا چقدد لوسه😂😂

دقیقا😂

آره😂

اهان فکر کردم از کار بیرونش کردن نرفتی دلداری بدی 😆

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

وای چقدر بچه و لوس چند سالش

۲۳

2810