عزیزان هرکسی که میخواد بیاد pv براش فا ل حافظ بگیرم،واسه هرکسی گرفتم خدایی درست ازآب درومده و به وصف الحال و نیتش،تعبیر فالش نزدیک بوده 😁
درمورد نیت 👇👇👇👇
قبل از تَفَاُل زدن به حافظ نیت خیلی مهمه،به طوری که اگه نیتتون مشکلی داشته باشه ،احتمال اینکه فالتون درست درنیاد خیلیه
توی نیتتون نباید از حضرت حافظ پیشگویی بخواین مثلا اینکه طلا بعداز عید،دوماه دیگه ،یا هرتایمی گرون میشه؟ارزون میشه؟😉
توی نینتون نباید چیز غیراخلاقی یا غیر شرعی بخوایین مثلا نیت کنین که اگه از دوس پسرم باردار شم منو میگیره یا نه😂
توی نیتتون نباید چیزی به ضرر کسی بخواین یا چیزی که به دیگران ضرر میزنه مثلا به جان مال یا آبروی کسی ،مثلا اینکه اگه من جاریمو خراب کنم،پشت سرش صفحه بزارم،مادر شوهرم باهام خوب میشه یا نه🤭
خلاصه نیتتون هرچه قدر پاک و صادقانه و معقول و دلی باشه تعبیر فالتون خیلی دقیق تر درمیاد و هرچه قدر نیتتون نادرست و غلط و بد باشه احتمال اینکه تعبیر فالتون اشتباه دربیاد زیاده،اینو به تجربه بارها دیدم ،
در مورد نحوه گرفتن فا ل حافظ👇👇👇
اول یه حمد و سوره میخونین و ثوابش رو نثار روح حضرت لسان الغیب میکنین ،بعد نیت میکنین
درخواست دوستی میدین و هروقت نیت کردین و حاضر بودین میگین که من براتون تَفَال بزنم ،من اول مطلَعِ فالتون،بیت اول فالتون رو براتون میفرستم،خودتون کاملشو هرزمان خواستین میرید میخونین و بعد تعبیر کامل فالتونو براتون میفرستم و انشالله که به وصف الحال و نیتتون نزدیکه که هست ،لطف میکنین میاین توی تاپیک نظرتونو میگین تا دیگرانم از این قضیه خیالشون راحت بشه و اگه نیتی داشتن بیان
هزینه ش👇👇👇👇👇
عزیزان از اونجایی که منم بخدا باید وقت بزارم،آداب و شرایطشو رعایت کنم،براتون فالو بگیرم،شعر و تعبیرشو براتون بفرستم و مخصوصا تعبیرش که چند خطه و طولانیه و هر قسمتش به یه قضیه ایی که خود شما فقط میدونین برمیگرده و باید براتون کامل بنویسم که به مراد و مقصود و نیتتون ،تعبیر فا لتون نزدیک باشه و بخوره ،هزینش ۵۰ تومنه،کم گفتم که خیلی از خانما که شرایط مالیشون خوب نیستم بتونن درخواست بدن،که الان پول یه چیپس و پفکم نیس این مبلغ،شماره کارت میدم واریز کردین میگین،حمد و سوره میخونین و ،نیت میکنین و براتون تفال میزنم
هرکی خواست برای خودش و اگه بعد از گرفتن فا لش باتوجه به اینکه تعبیرها اکثرا درست درمیاد کسی رو معرفی کنه براش امتیازاتی در دفعات بعد در نظر میگیرم
شادی روح حضرت لسان الغیب ،حافظ شیرازی صلوات،اللهم صلی علی محمد و آل محمد 🌹🌹🌹