2777
2789
عنوان

خنده دار ترین سوتی که تاحالا دادی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی راست میگی😲😂🤣🤣

بخدا.. نزدیک پریودی بودم، اب دهنم زیاد شده بود.... دوست شوهرمو دفعه اول میدیدم، یچی یاکلااااس.. خم شدم بش خیاربدم،، اب دهنم ریخت رو پاش😩😩😩😩🤣🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

یبارم تو حموم بودم پسر عموم کوچیک بود اومد درو باز کرد منم هول شدم سریع درو بستم دستش لای در گیر کرد ...

😂😂😂

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

بخدا.. نزدیک پریودی بودم، اب دهنم زیاد شده بود.... دوست شوهرمو دفعه اول میدیدم، یچی یاکلااااس.. خم ش ...

واییییییی این خیلی وحشتناکه 😢😢😢😢

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
بعدش چیکار کردی

رنگم پرید مث گچ،، شوهرم دررفت، بهوای دشویی.... دید سوتی داغونی دادم،، گفت بس زحمت نمک میاری؟؟؟؟؟ بعد رفت پاشو شست😩😩😩

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

من سینه مرغ دوست ندارم بعد یه جایی دعوت بودیم که مرغ بود غذاش

سر سفره اونم با فامیل نشسته بودیم  منم بلند گفتم کی سینه منو میخورههههه🚶

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

شب عروسیم وقتی جلو تالار از ماشین پیاده شدیم درحال سلام و احوالپرسی با عموی‌شوهرم بودیم که یهو گفتم بهتون تبریک میگم عروسی برادرزادتونو بعدش خودم خندم گرفت🤦‍♀️😅. بعنوان عروس نباید برای دامادی شوهرم به عموش تبریک میگفتم. ازاون چیزاییه که هر بار یادم میاد از خودم شاکی میشم

تاپیک پربازدید تعریف کردم.. اب دهنم ریخت روی پای دوست شوهرم.. خم شدم.. اونجا کامل گفتم.. دیگ مزه نم ...

منوجه نشدم 

کسی متوجه شد؟

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

2810