2777
2789

اگرم مثل ما نیستی که سوتی داده باشی یه چیز خنده دار

مثل جُک بنویس😁

اولیش خودم بگم  مال خودم نبیت ولی از مال خودم خنده دار تره

یکی سر  ظهر رفته بوده تو یک جمع شلوغی موقع خروج همه نزدیک هم بودن

یکی میگه اه کی اول صبح سیر خورده ک الان بوش میاد

بعد اونی ک سیر خورده بوده

میگه خانوم شاید دیشب خورده🤣

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچم خنده دار نبود 😐

شما تو اون موقعیت نبودی وگرنه جمع ۲۰۰ نفری رفت رو هوا عزیزم

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

به بارم بچه بودم دعوام شد بهم گفت خیلی خری کفتم پس چی!؟؟؟

🤣🤣🤣

من تو محل کارم 

هوا سرد بود به  مراجعه کننده خواستم بگم آقای فلانی درم ببندین

زبونم نچرخید گفتم آقای فلانی لطفا درتونو بزارید😫😂🤦🏻‍♀️

بدبخت کپ کرد

آب شدم از خجالت🤣🫠

به قول تو شکر ♥️🕊️

یکی از دوستام تعریف میکرد جاریش با خواهرش رفته بودند بیرون هی یه نفر به خواهره حاریه تیکه میندازه هی میگه زنم میشی زنم میشی بعد جاری دوستم عصبانی میشه میگه گمشو عنت هم نمیشه 

خیلی پوزش میخوام من اصلا بی ادب نیستم 

فقط لطف خدا
2810