2777
2789
عنوان

خنده دار ترین سوتی که تاحالا دادی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2306 بازدید | 123 پست
الان رفتیم سر خاک مادر دامادمون هواسم نبود به دامادمون گفتن زحمت کشیدیم اینو باید اون میگفت مردم از ...

امیدوارم کسی نشینده باشه اونم دامادتونه غریبه نیست 🤣🤣🤣

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه ازدواج کرده بودم رفتم خونه عموی شوهرم جلوم ظزف میوه رو گرفتن منم میخواستم تشکر کنم گفتم سلام

🤣🤣🤣🤣🤣وای جلو طایفه شوهر 

حالااون چی گفت🤣🤣🤣🤣

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

همسایمون تعریف میکرد شوهرش فوت شده بود یکی از آشناهاش اومده برا تسلیت بهش گفته بار آخرتون باشه😂😂

بعد خانومه به من میگفت حالا دیگه ما نباید بمیریم بهمون گفتن بار اخرتون باشه میمیرید😂😂

امیدوارم کسی نشینده باشه اونم دامادتونه غریبه نیست 🤣🤣🤣

اره دامادمونم بعدش گفت زحمت کشیدین فک کنم بغل دستیش شنید چون خندش گرفت 🤣🤣

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤
یه بار هم یکی رو مسخره میکردیم انقدر خندیدم دهنم صدای💨داد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای دوستام فکر کردن اونه

چقدر هنرمندی با دهنت صداشو بلدی دراری🤣🤣🤣🤣🤣

به استادم ایمل زدم نه ایرادی من به اندازه چشمام به شما اعتماد دارم . 

کیبورد تغییرش داده من به اندازه پشمام به شما اعتماد دارم .

من هیچ وقت از این کلمه استفاده نمی کنم نمی دونم چرا کیلوگرم تغییر داده بود . بعد از جواب دادن ایمیل استادم تازه فهمیدم اشتباه پیام داده بودم 

همسایمون تعریف میکرد شوهرش فوت شده بود یکی از آشناهاش اومده برا تسلیت بهش گفته بار آخرتون باشه😂😂بع ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای 

تو خیابون اصلی که پر از مغازه هستش همیشه دوتا مانکن میذارن جلو در، یه بستنی فروشی هم بغل دستشه... بستنی قیفی گرفتیم و من اومدم تکیه دادم به مانکن یه لحظه یهو تکون خورد 

باور کن اصلا نمیدونستم آقا هستش حالا جلو شوهرم، جفتمون از خجالت آب شدیم یعنی خوده بستنی قیفی به زبون اومد بهم گفت خیلی خنگی 

🤣🤣🤣🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

🤣🤣🤣🤣 حالا مورد براب خنده با دوستت فراهم شد

امیدوارم برا کسی تعریف نکنه😂😂😂

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

دیگه من توبه کردم کسی رو مسخره نکنم 😂😂😂

عزیزم🤣🤣

به استادم ایمل زدم نه ایرادی من به اندازه چشمام به شما اعتماد دارم . کیبورد تغییرش داده من به اندازه ...

وااااای😂

2810