2777
2789
عنوان

خنده دار ترین سوتی که تاحالا دادی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2300 بازدید | 123 پست
چرا من نفهمیدم چیش خنده داره

خودش خودش رو لو داده چون هیچکس نمیدونسته کی سیر خورده بوده 🤣

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

شما تو اون موقعیت نبودی وگرنه جمع ۲۰۰ نفری رفت رو هوا عزیزم

بعضی از اتفاقای خنده دار رو با چشم میبینی میخندی

بعدش تعریف میکنی، هیچکی نمیخنده😂

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من من بگم ی بار یه تاپیک زدم من اصلن به کاربریا نگا نمیکنم بعد انقد خوب باهام درد دل کرد یه کار بر منم قشنک حرف میزدم خلاصه تا دیدم درخاست دوستی دده بعد نگاه کردم فهمبدم مرده😂😂😂

ای کاش نمیگفتی این جوک بود اگه میگفتی سوتی بوده الان استیکر خنده زیاد دریافت میشد

نگفتم جکه

عنوان تاپیک رو بخون

گفتم سوتی بگید اگر سوتی ندارید جک بگید😐

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

زن عموم ۴ماه پیش فوت کرد دختر جاری خواهرم اومد بهم تسلیت گفت خواستم بکم غم نبینین گفتم غم آخرتون باشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️انقدم باکلاسن میگم کاش هرگز دیگه نبینمشون اما امکان نداره 😖😖

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من خونه مادربزرگم بودم مهمون داشتن نامزد عمم بعد یهو یه سوسک اومد رو لباسم منم هول شدم پیرهنمو دراور ...

😂😂

من من بگم ی بار یه تاپیک زدم من اصلن به کاربریا نگا نمیکنم بعد انقد خوب باهام درد دل کرد یه کار بر م ...

🤣🤣

مردا تو این فضا هستن؟

چ حوصله ای دارن😂

یه دوستی داشتم عادت داشت وقتی میخندید چشمکم میزد منم یه مدت خیلی با هم بیرون میرفتیم این عادتش بهم سرایت کرده بود😂

یه استادی داشتیم وحشنت ناک جدی بود آقا چشمتون روز بد نبینه حین خندیدن به استادم چشمک زدم، قسمت دارک ترش این بود اونم در جوابم چشمک زد😂😂😂

تا آخر کلاس دلم میخواست از خجالت بمیرم😂😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
2810