2777
2789
عنوان

کیا از مادرشوهرشون بیزارن متنفررن

125 بازدید | 18 پست

راضی ب مرگش هم هسین؟

اگر الان خبر فوتش رو بشنوین خوشحال میشین یا ناراحت؟

من خیلی خیلی خیلی متنفرم ازش و ب هیچ عنوان حلالش نمکنم نمدونم روزی  خدای نکرده بمیره دلم رحم میاد ببخشمش یا نه 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من من من من من من

یعنی صداشم میشنونم تلفنی با شوهرم حرف میزنه عوقم میگیره ها

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

من راضی به مرگش نبودم تا یه اتفاقی افتاد و تیر خلاص رو زد

ازون روز با خودم میگم فقط وقتی این درو وا میکنم که بیام حلواتو بپزم

اگه کل آدما یی که بهم بد کردنو ببخشم

محاله این زنیکه رو ببخشم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منم دل خوشی ازش ندارم 

کلا تلخه با همه فضولم هست ینی اخلاقاش فقط،برا من نیس برا همه هست فقط،گاهی بی مورد اذیت میکنه  منو‌ خدا نکنه بمیره بمیره ی دختر و شوهر داره میوفتن  گردن من .

اگه یه روز بمیره دوس دارم با زجر بمیره

دوس دارم تاوان بدیهایی که بهم کرد جلوم پس بده بعد بمیره

دوس دارم ساعتهای آخر مرگش برم در گوشش بگم جهنم خوش بگذره پیرسگ خرفت✅

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
من من من من من منیعنی صداشم میشنونم تلفنی با شوهرم حرف میزنه عوقم میگیره ها

بمیره خوشحال میشی

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من تا ابد من وای اگه بشههههههههههه

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
اگه یه روز بمیره دوس دارم با زجر بمیرهدوس دارم تاوان بدیهایی که بهم کرد جلوم پس بده بعد بمیرهدوس دار ...

من گاهی حس میکنم خوشحال بشم از مردنش حس گناه بهم دس میده

2810