2777
2789
عنوان

اگه خواهرشوهرتون باهاتون حرف نزنه و بی محلی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 53 پست
میخواد بی ارزشت کنه و تحقیرت کنه سعی کن نبینیش و دوری کنی میخواد شخصیتتو له کنهی ادم‌سمی‌ و مریضه در ...

دقیقا

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

خواهر شوهر من هروقت میبینه من ازش بهترم بی محلی میکنه،لباس جدیدبپوشم بی محلی میکنه،چیزجدیدبخرم بی مح ...

نه خیلی ازمن بهتره شیک پوش تر و پولدارتر ولی من اصلا حسادتی بهش نمیکنم فقط بدم میاد از بی محلی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من زیاد پیش اومده بخاطر یه بیشعور همه از دم با من سر سنگین میشنجوری با من رفتار میکنن که انگار ...

انقدر خودخوری کردی وسواس ذهنی گرفتی سگ محل کن ادم سمی و سادیسمی رو 

احتمالا اون بحث که به نظر شما خیلی کوچیک بوده و بی اهمیت و حق هم کاملا با شما بوده از نظر ایشون کامل ...

دوس دارم کلا ارتباط قطع باشه تا اینجوری بی محلی کنه من آدمیم که حرف میزنم به جای بی محلی و نادیده گرفتن من هروقت از کسی ناراحت باشم حرفمو بیان میکنم سرسنگین نمیشم

واقعا؟ یعنی این که بهم بی محلی میکنه برام مهم نباشه؟ خیلی بدبختم تو ذهنم همش میگم بزار برم باهاش حرف ...

نه برات مهم نباشه

شما تلاشتو کردی

احتیاجیم بهش نداری که بخوای به هر قیمتی نگهش داری

البته حس و حال بدیه ها در کل

درک میکنم

دلخوری که پیش میاد امثال ما بیشتر دلمون میگیره حتی اگر مقصر نباشیم

ولی خوب از یه جایی به بعد،ادما نمیفهمن که سکوت و واکنش نشون ندادن تو از روی احترام و خانومیته

فکر میکنن بلد نیستی واکنش نشون بدی

یه جاهایی کسی‌ که صبوریتو نمیفهمه،تو دهنی لازم داره

اره خیلی خودخوری میکنم مثلا جاروبرقی میکشم همش حرفای اون وکاراش تو ذهنمه انقدر فکر وخیال میکنم میبینم تمام خونه رو جارو کردم اصلا نفهمیدم چطوری 

بعد هی فکر میکنم مگه من چکارکردم که اینجوری میکنن

اره اره منم دقیقا همینم

بعد یه بزرگتر بی منطق تر از خودش واسطه ی آشتی میشه هرچی میگم کاری نکردم اون منو ناراحتم کرده میگه اشکالی نداره تو عروسی اون خواهرشوهر در هر صورت تو باید احترامش نگه داری

کاش همیشه قهر بمونن

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

الان مثلا آشتی هستیم ولی تو دورهمی ها یا عروسی فامیل منو آدم حساب نمیکنه😑

اره خیلی خودخوری میکنم مثلا جاروبرقی میکشم همش حرفای اون وکاراش تو ذهنمه انقدر فکر وخیال میکنم میبین ...

روحو روانتو نابود کردن 

چکار کردی نه چکار نکردی اینجوری میکنن رو دادی پررو شدن ادم‌سادیسمی ادم مظلومو اذیت میکنه چون ادم بدذات عین خودشونه میزنه پدرشونو در میاره 

نه برات مهم نباشهشما تلاشتو کردیاحتیاجیم بهش نداری که بخوای به هر قیمتی نگهش داریالبته حس و حال بدیه ...

اره میدونم دقیقا فقط یکم سختمه وگرنه من تاحالا هیچ احتیاجی بهش نداشتم 

بعد یه بزرگتر بی منطق تر از خودش واسطه ی آشتی میشه هرچی میگم کاری نکردم اون منو ناراحتم کرده میگه اش ...

هیچی نگو توضیح نده اونا میدونن کی‌مقصره خودشونو میزنن به اون راه 

تو فقط صمیمی نشو بازیت بدن ادمای مریض

روحو روانتو نابود کردن چکار کردی نه چکار نکردی اینجوری میکنن رو دادی پررو شدن ادم‌سادیسمی ادم مظلومو ...

همیشه در حقش خوبی کردم محبت کردم بهش ولی خیلی بی صفت و نمک نشناسه وقتایی که چیزی باب میلش نباشه اصلا فکر اون خوبی هاییکه در حقش کردم نمیکنه دهن باز میکنه همه چی میگه

هیچی نگو توضیح نده اونا میدونن کی‌مقصره خودشونو میزنن به اون راه تو فقط صمیمی نشو بازیت بدن ادمای مر ...

میخوام ازین به بعد هم اگر آشتی کردیم باهاش صمیمی نشم چون هرچقدر صمیمی بشم ازم سواستفاده کرد

چجوری ازین به بعد صمیمیت رو کمتر کنم

بعد یه بزرگتر بی منطق تر از خودش واسطه ی آشتی میشه هرچی میگم کاری نکردم اون منو ناراحتم کرده میگه اش ...

اره اره همش میگن زن داداش باید خودشو کوچیک کنه و اشتی کنه درحالیکهما هیچکاری نکردیم

2810