2777
2789
عنوان

اگه خواهرشوهرتون باهاتون حرف نزنه و بی محلی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا اون بحث که به نظر شما خیلی کوچیک بوده و بی اهمیت و حق هم کاملا با شما بوده از نظر ایشون کاملا بر عکس هست که ترجیح داده کلا ارتباطش رو قطع کنه

یا باید مساله رو حل کنید یا بی تفاوت باشید

نه اتفاقا خیلی وقتا صمیمیه ولی خیلی وقتاهم هست بدون اینکه چیزی بشه باز بی محی میکنه

خواهر شوهر من هروقت میبینه من ازش بهترم بی محلی میکنه،لباس جدیدبپوشم بی محلی میکنه،چیزجدیدبخرم بی محلی می‌کنه🤣🤣🤣شایدمثل خواهرشوهرمن حسادت میکنه

روانشناسم میگفت همهههه ی ادما یه فرصت رو پیشت دارنحالا این یعنی چی؟یعنی شما میای تو جمعی که همه هستن ...

واقعا؟ یعنی این که بهم بی محلی میکنه برام مهم نباشه؟ خیلی بدبختم تو ذهنم همش میگم بزار برم باهاش حرف بزنم اشکال نداره دنیا دو روزه ولی باز خودمو کوچیک میکنم

برای من زیاد پیش اومده بخاطر یه بیشعور همه از دم با من سر سنگین میشن

جوری با من رفتار میکنن که انگار نیاید حرفمو بگم و هرچی اونا میگن بگم چشم

منم سرم پر از صدای خودمه که دارم توضیح میدم ایهاالناس یه دقیقه کامل گوش کنید بعد 

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

واقعا؟ یعنی این که بهم بی محلی میکنه برام مهم نباشه؟ خیلی بدبختم تو ذهنم همش میگم بزار برم باهاش حرف ...

چقدر تو منی🫂

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

اگر حق با شماست شما هم مثل خودش رفتار کن انگار که اصلا وجود نداره.من خودم با خواهر شوهرم حرف نمی‌زنم وقتی هم جایی میببنمش اصلا اصلا ذره توجه نمیکنم انگار اصلا وجود نداره حتی اگه جایی هم باشیم که اون نباشه یا حتی خونه خودمون اصلا اصلا درموردش حرف نمی‌زنم یعنی تا این حد نادیده میگیرمش

فقط از خدا بخواه...
2810