2777
2789

خیلیا به ما گفتن برای اینکه بقیه بهت احترام بزارن

برای اینکه حرفت برو داشته باشه

برای اینکه بقیه به خودشون اجازه سواستفاده کردن از شما رو ندن

باید تعیین حد و محدوده کرده باشید⛔

اما خب این خط قرمز ها چیا هستن؟🤷‍♀️

من چ رفتارهایی باید از خودم نشون بدم تا دیگران حد و محدوده خودشون رو در رابطه با من بدونن

و مورد احترام واقع بشم✅

تاپیک رو دنبال کنید تا بگم💚🍀

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱.رو حرفت وایستا✅

چیزی رو که باور داری درسته همون رو بیان کن و انجام بده

حتی اگه همه مخالف باشن❌👍

(اما به دیگران هم فضا بده و گوش کن و در نهایت اگه صلاح دیدی تغیر میکنی)

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

۲.نه گفتن برات راحت باشه😊

اگه احساس میکنی که شرایطش رو نداری بگو نه🤷‍♀️

برای پذیرفته شدن تو جمع و بین آدم ها از خودت نگذر.سرویس زیادی نده👌

تو مسعول ناراحت شدن بقیه نیستی✋

خودت باش✅

و اگر خودت بودی تو اون جمع پذیرفته نشدی اون جمع برای تو نیست❌

۴.هیچ وقت برای اینکه پذیرفته بشی سرویس زیادی نده❌

خودت رو نفروش برای اینکه دیگران رو راضی کنی

اولویت خودت باش✅

۵.همه جا نظرت رو بیان کن✋

تو خودت نریز❌

شهامت داشته باش✅

اگه از رفتار کسی ناراحت شدی میتونی محترمانه دوستانه یا رسمی بهش بگی👌

اگه از شرایطی ناراحتی بیانش کن👍

اینکه تغیر بکنه یا نکنه مهم نیست🤷‍♀️

مهم اینکه شهامت بیان داشته باشی🙌

۶.خودت رو تو جمع ها اول قرار بده🍃

دیده شو✅

البته در جمع هایی باش که در شان تو هست👌

صحبت کن💁‍♀️

نظر بده🙋

و طرز فکر آدم ها نسبت به تو قضاوت هاشون هیچ اهمیتی نداره😊

۷.باید سر حرفت وایستی تا حرفت رو بخرن✅

اگه شخصی از حد و مرز و تذکرت رد شد باید طرف یک عقوبتی رو به جون بخره😈

اگه از حرفی که زدی خودت زیر پا گذاشتی کلاهت پس معرکس☹

تنبیه یا عقوبت ها معقول باشه👍

صفر و صدی نباشه و حتما انجام بدی✋

(مثلا نگو دیگه باهات صحبت نمیکنم بگو یک روز صحبت نمیکنم و دیگه صحبت نکن)

پا قانون هات باش حتی اگه دعوا بشه 👍

زمانی که برای خودت وقت میزاری مثلا میگی یک ساعت میخوام کتاب بخونم

یک ساعت رو کامل وقف کتاب خوندن کن😊

حتی اگه کسی زنگ زد جواب نده❌

شما هم از حد و مرز هایی که برای خودتون گذاشتید بگید🍀

اگه کسی به خانواده ام توهین کنه چیکار کنم مثلا همسرم و خانواده اش

ب هیچ وجه اجازه نده ب کسی ک ب خانواده ت توهین کنه بهرحال اونا هم خونت هستن رگ و ریشه شما هستن هیچ کسی حق اینکارو نداره خیلی محکم جلوشون وایسا ب نظرم چون این توهینا بی پاسخ باشه توهینای بدتر وبیشتر میشه بهشون 

اگه کسی به خانواده ام توهین کنه چیکار کنم مثلا همسرم و خانواده اش

خیلی جدی باهاشون صحبت کنید که از این رفتار ناراحت میشید

2810