2777
2789
عنوان

خیانت زن متاهل بیچاره شوهرش

267 بازدید | 24 پست

یکی از اشناهامون بیچاره انققققد مرد خوب و سالمیهه. زنش (42 سالشه) بهش خیانت کرده و تو خونه مرد غریبه آورده شوهرش رفته خونه دیده. و تا دختر دوقلو هم دارن 16-17 سالشونه 

امروز آقائه رو دیدم انقدر شکسته شده بود دلم سوخت براش. زنه تمام زندگی رو ازش گرفته فک کنم ماهی یه سکه میده بهش.ماشین داشت الان نداره خونه داشت الان مستاجره.. دخترا هم طرف مامانشون بودن اونا هم رفتن با مادرشون

خیلی ناراحت شدم قد بیست سال پیر شده بود. اون زنیکه هم ازدواج کرده با همون ک خیانت میکرده به شوهرش. چرا واقعا خیانت انقد زیاد شده بنظر شما ی چنین زن یا مردی رو باید چیکار کنن 

توروخدا مراقب زندگیاتون باشید 😢❤️

چرا رفتن با ننه خیانتکارشون؟

و چرا سکه داره میده مرده؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما قاضی نیستیم

و نمیدونیم در اون زندگی چه گذشته که به اینجا کشیده شده

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

مگه شما داخل زندگی اونا بودین که قضاوت میکنین ماجرا را شنیدی همین واین اصلا کافی نیست اگر خانم واقعا بد بود اون آقا باهاش ازددواج نمیکرد و بچه ها مادرشون را انتخاب نمیکردن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
۲قلو ۱۶ و ۱۷ساله ؟

۱۶ الی ۱۷ سال 😅

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
2810