2777
2789
عنوان

به نظرتون کار درستیه یا غلط

53 بازدید | 9 پست

خانومایی که اندام ج.نسی توپری ندارند تزریق کنن کار درستیه ؟ عده زیادی از خانومای جوامع علیه این دسته از زنها حجمه ایجاد میکنن و میگن نباید این کارو بکنن و مگه قراره پ.ورن استار بشین یا قراره دختر شایسته بشین ، خودتونو دوست داشته باشید و...‌ 

به نظرتون جنبه روانی داره اینکار ؟ 

چون رابطه ج تاثیر زیادی توی محبت افراد نسبت ب هم میذاره میخواستم بدونم ایا شما هم مخالفین با عمل های جراحی زیبایی بدن؟ و ب نظرتون ضرورت نداره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب نظرم عملی ک نیازه و برا  رفع مشکله هیچ اشکالی نداره 

کلا افراط و تفریط خوب نی

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
هرکسی کاری رو که برای آرامش و حس خوبش هست انجام بده مشکلی نداره

ن این که جواب قانع کننده ای نیست بنظرم چون ممکنه ارامش بعضی ها تو ضرر رسوندن ب خودشون و دیگران خلاصه بشه 

مثلا طرف تزریق پروتز س.ینه داره و با لباس های جذب و بدن نما بیرون میاد و میگه ارامش دارم در صورتی ک من غیر ممکنه شخصیت اینجور افراد رو بپذیرم

ن این که جواب قانع کننده ای نیست بنظرم چون ممکنه ارامش بعضی ها تو ضرر رسوندن ب خودشون و دیگران خلاصه ...

قرار نیست شما دوست ندارید بقیه مطابق میل شما باشن تو پوشش و حجاب هرکسی خودش میدونه 

شاید شخصیت من و شما هم از نظر خیلی ها قابل پذیرش نباشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
قرار نیست شما دوست ندارید بقیه مطابق میل شما باشن تو پوشش و حجاب هرکسی خودش میدونه شاید شخصیت من و ش ...

از شما این انتظار رو نداشتم 😑😑

جامعه عرف داره  و اصلا تو اصول اجتماعی نمیگنجه با پوشش غیر متعارف بیرون بیای 

من نمیگم گونی بپوشه طرف اما اندام جنسی موی سر نیست ک بیرون بودنش مشکلی ایجاد نکنه خصوصا برای کسی ک جراحی کرده 

از شما این انتظار رو نداشتم 😑😑جامعه عرف داره و اصلا تو اصول اجتماعی نمیگنجه با پوشش غیر متعارف بی ...

جامعه خیلی مسائل دیگه داره که رعایت نمیشه ولی فعلا این مسائل شده الویت اصلی دو گروه هم شدیم متاسفانه برعلیه همدیگر مخصوصا تو نی نی سایت عزیزم حیا چشم مهمه واقعیتش نمیشه همه یک شکل باشن حرف من اینه ..‌

هرچی آرزوی خوب مال تو