2777
2789

یکی از اشناهامون میگف زن دوست شوهرش اومده بود دخترم باهاش رفته الان یک هفته اس خونه اوناس دختره بیست و خرده ایی سالشه اونم پسر مجرد داره و شوهرش هم هست اصلا نتونستم کارش رو درک کنم برام خیلی عجیب بود چطور میتونه اعتماد کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم خیلی عجیب بود والا ماخونه فامیل آشنا نمیزارم بچه هامون رو حالا هر سنی، البته دختره بیست و خورده سالش هست شاید کاری داشته اونجا و مجبوره اونجا بمونه برای چند روز البته اگه شهر دیگه ای هستند

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
2810