2777
2789

لطفا بیاین بگین تو اون قسمت ک نوشته بود نتیجه آزمون تحصیلی باید مثبت باشه یا منفی

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم میره پیش دبستانی سال دیکه اول میره کی ببرم سنجش؟

باید نوبت بگیری

من هفته پیش پسرمو بردم سنجش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
شما اینترنتی نوبت گرفتی

اره کلی سوال جواب شدم تو نت 

حدود نیم ساعت زمان برد

۶۰ تومن هم میخوان که باید آپ داشته باشی همون لحظه واریز کنی

ولی اگه بری کافی نت حدود ۱۲۰ ازت میگیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چجوری نوبت بگیرم تا کی وقت داره ؟چیا ازش میپرسن

برو سامانه سیرت دو

امسال زودتر سایت باز شده

ولی نمیدونم مهلتش تا چه روزیه

تا خلوت تره بری،بهتره

برو سامانه سیرت دوامسال زودتر سایت باز شدهولی نمیدونم مهلتش تا چه روزیهتا خلوت تره بری،بهتره

اره ما صبح رفتیم الان جوابش تو سایته هرچی زودتر باشه و خلوت تر زودترم جواب میاد

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
اره ما صبح رفتیم الان جوابش تو سایته هرچی زودتر باشه و خلوت تر زودترم جواب میاد

من همون موقع که هی میگفتن برو این اتاق،اون اتاق

و برگه رو دستم میدادن

نگاش کردم

جوابش اوکی بود