2777
2789

بچه ها من الان نیم ساعت پیش خواب دیدم در مدرسه قدیمی ما که جن بود و شب بود من خواستم برم در خونه جن رو بزنم باهاش ارتباط بگیرم اما بعدش ترسیدم فرار کردم نرفتن به خونه جن خواهشا مسخره نکنین کسایی هایی که مسخره می کننن داخل تاپیک نیان تعبیر میخوام؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو بهش صدقه بندازه و حتما نمازاشو سر وقت بخونه.با خودش تربت امام حسین به همراه داشته باشه. معنویتش رو ببره بالا تا اجنه و شیاطین نتونن بهش اسیب برسونن

تا چند روز هم سوره بقره بذاره تو خونه پخش بشه 

من دیروزپرندم مریض شد بردمش براش یکم دارو و کلسیم ویتامین داد توضیح داد چجوری مصرف کنم حالا دیشب تا صبح تو‌خواب داشتم تکرار میکردم چجوری بدم همشم خواب میدیدم بهش غذا هایی گفته یا داروهایی که داده میدم .چون ذهنم درگیر بود 

احتمالا توهم ذهنت درگیر بوده یا در مورد مدرسه یا جن داستانی چیزی خوندی  یا حرف زدی در موردش  یا شنیدی

بگو بهش صدقه بندازه و حتما نمازاشو سر وقت بخونه.با خودش تربت امام حسین به همراه داشته باشه. معنویتش ...

اتفاقا خودم هستم گلم الان با کاربری خواهرم اومدم ودر حین گوش دادن به بقره هم هستم

اتفاقا خودم هستم گلم الان با کاربری خواهرم اومدم ودر حین گوش دادن به بقره هم هستم

پس نگران نباش گلم.ادم تا وقتی که به خدا وصله اجنه و شیاطین نمیتونن اذیتش کنن.

این حرزم همیشه بخون.کوتاهه ولی خیلی موثر

https://blog.montazer.ir/?p=2041