2777
2789

چونکه شوهرش صحیح و سالمه ماشین داره

اما هی زنگ میزنه ب شوهر بدبخت من گ تا الان بیرونه  و داره کار میکنه ببرتش

در حالیکه پدرشوهرم خونه نشسته و پاگذاشته رد پاش چرااا اون نمیره

بعد جالب اینجاست باوجود اینکه مادرشوهرم حتی از من خوش لباس تر و خوشگذرون تره

هروق میشینیم هی میگه خداااروشکر فلان نفر پسر و عروسش کمکش میکنن الان ک افتاده رو تخت

یا ی بار باوجود اینکه شوهرم در ب در میبرتش بیمارستان و دکتر

گله کرده بود ک چرا من نرفتم

وقتی پسرش هست من رووو برا چی میخواد 

تا دو هفته باهام حرف نزدن 

انتظار بی جا داره اگه شوهرم مواظبش نبود اون ی چیزی بود اما وقتی پسرش هست من چیکار کنم براش 

ی مریضی کوچک و بزرگ میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پدر شوهرم تاکسی داره ، شوهرمم ۱۰ سال شهر ما نیوده و یه شهر دیگه بوده . مادرشوهرم خیلی تنهایی شبا میخوابیده بدون شوهر چون پدرشوهرم خیلی اینور اونور بوده شبا ، حالا که شوهرم برگشته شهرمون منو گرفته ، شوهرم موقع هایی که پدر شوهرم نیست میره پیش مامانش چون مامانش تنهاس و شب اونجا میمونه ، ۱۰ سال به هیچ جاشون نبوده که خانم تنهاس و شوهر من ۱۰ سال تو شهر غریب با دوس دختراش خونه داشته زن که گرفته یادشون اومدن که ایشون شبا تنها میشه .

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
اینجور ک من اینااارو میبینم خدا نکنه مریض بستر بشن باید من برم ترو خشکشون کنم چون ی دختر دارن کیلومت ...

اصلا نرو و به روی خودتم نیار 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
اینجور ک من اینااارو میبینم خدا نکنه مریض بستر بشن باید من برم ترو خشکشون کنم چون ی دختر دارن کیلومت ...

انشاءالله  همیشه سالم باشن تا توهم اعصابت اروم‌باشه .

فعلا که حالش خوبه نرو مریض شده دیگه بابد رفت چاره چیه

2810