2777
2789

من وشوهر باهم قبلنا خیلی خوب بودیم 

خیلی ها

اما جدیدا رابطمون سرد شده وهمش دعوامون میشه 

چه کار میکنید رابطتون با شوهرتون خوبه دوستتون داره 

یا از اقوامتون اگه کسی رو میشناسید ک رابطش خوبه  بگید چ کارمیکنه 

مرسی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صحبت میکنیم

یه بهانه پیدا میکنیم برای حرف زدن 

میگیم و میگیم تا حل کنیم 

رو خودمون کار کردیم که صبور تر باشیم

با منطق جلو بریم

حواسمون به این هست که اول خودمون و بچمون

بعد بقیه حتی پدر و مادر

من متوجه شدم ، اقایونی ک همسراشون ب شدت اهل کارای زیبایی هستند مثل پروانه دور سر زنشون میگردن و اقایونی ک خانوماشون ب فکر پر نگه داشتن جیبشونن ب سرعت از زن دلزده میشن 

رابطه ی جنسی باکیفیت باعث علاقه ی مرد به زن میشهاز این به بعد هر مردی خانمش خیلی دوست داشت و به حرفش ...

دقیقا

دیشب سر این موضوع بحثمون شد و امروز با اینکه سرکار نرفته خونه نیومده

از سرد بودنم متنفرررم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
من متوجه شدم ، اقایونی ک همسراشون ب شدت اهل کارای زیبایی هستند مثل پروانه دور سر زنشون میگردن و اقای ...

اونایی که کارهای زیبایی رو برای رابطه با شوهرشون بکار میبرن وگرنه دور وبرم زن دیدم که با کارهای زیبایی فقط شوهرشو عذاب میده و به شک میندازه

یه مدت به جای احساسی رفتار کردن.عاقلانه رفتار کن.فکر کن بچه دوساله پیشته.بهش محبت کن.ذوق مرگ میشه دور از جون.همیشه بهش بگو حریم شخصی داشته باشیم.بگ من حرفی به نزدیکانم نمیگم تو هم نگو ....

اونایی که کارهای زیبایی رو برای رابطه با شوهرشون بکار میبرن وگرنه دور وبرم زن دیدم که با کارهای زیبا ...

لدقیقا منم موافقم من خودم محجبم و اگه این کارارو انجام بدم قطعا فقط و فقط برای پارتنرمه ن کس دیگه ازین جهت فراموش کردم اشاره کنم

2810