2777
2789
عنوان

شرایط مهریه تغییر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 126 پست
والا تا بوده زنا بیشتر سختی کشیدن!حالا مهریه هم نگیرن!!اصلا عوضیا اگ ب خودشون باشه ی قانونی وصع می ...

حقوق ازدواج رو زن ها بگیرن برابر بشن 

مشکل اینجاس یک عده میگن زن اگه مهریه نداشته باشه مرد راحت طلاق میده 

به عنوان کسی که حقوق خوندم

هیچوقت مهریمو سکه انتخاب نمیکنم

همون اول چیزیو به نام خودتون کنین

یه تیکه زمین یا ماشین یا چند دونگ خونه

به اضافه حق و حقوقتون

سکه بدرد نمیخوره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تا بوده زنا بیشتر سختی کشیدن!حالا مهریه هم نگیرن!!اصلا عوضیا اگ ب خودشون باشه ی قانونی وصع می ...

ااره هشتگ نه به‌مهریه 

تو جامعه ما زنی که طلاق میگیره حمایت خانواده خودشم از دست میده اغلب با این اوضاع اقتصادی که بچه هم داشته باشه بدون مهریه واقعا کارش به کجا قراره بکشه نمی‌دونم اونی که میگه خودشو با ازدواج‌نفروشه تو سرش دمپاییه یا چی  

به عنوان کسی که حقوق خوندمهیچوقت مهریمو سکه انتخاب نمیکنمهمون اول چیزیو به نام خودتون کنینیه تیکه زم ...

من شنیدم چیزی هم به نامتون زدن بایدقیدبشه پولشوزن پرداخت کرده وگرنه ازش میگیرن درسته

حقوق ازدواج رو زن ها بگیرن برابر بشن مشکل اینجاس یک عده میگن زن اگه مهریه نداشته باشه مرد راحت طلاق ...

نه حقوق رو نمیدن☹️خواهر کجای کاری؟طلاهام فروختم شوهرم ماشین خرید خودش زدش ب نامم ک مثلا برا کارای تعویص پلاک و...من برم دیگ خودش نیاد مامانش فهمید ی شر ب پاشد😏😏بعد بیان حق طلاق و...بدن🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
1000 سکه بخوای مهر کنیباید 7 میلیارد و نیم حق ثبت بدی

از خیلی قبل تر مطمئن بودم قانون از مالیاتی مه میتونه بابت مهریه بگیره نمیگذره

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
2810