2777
2789
عنوان

شرایط مهریه تغییر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 125 پست

وای چه بد

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی هدیه اش دوست داره گرون باشه

مهریه هدیه نیست. مهربه حق زنه در قبال تمام آزادیایی که با ازدواج ازش سلب میشه و حق ک حقوقی که ازش گرفته میشه ، تا ضمانتی باشه واسه اینکه هر روزی اراده کردن راحت حذفش نکنن 

یعنی فروش چیه انداختن تو دهن همه این سهم به اون هدیه هست و خدا یه چیزی میدونسته که قرارش داده

اینا همونان که تو اینستا میان مهریه رو میبخشن

چقد منفورن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینا همونان که تو اینستا میان مهریه رو میبخشنچقد منفورن

میگند اگه پسرا سربازی میرند چرا دخترا انقدر مهریه میخوان

پس دخترا هم نباید مهریه اسلامی بخواند اگه دنبال آزادی هستند...

میگند اگه پسرا سربازی میرند چرا دخترا انقدر مهریه میخوانپس دخترا هم نباید مهریه اسلامی بخواند اگه دن ...

اره درسته 

زنها هم همه چیو بنفع خودشون میخوان

اون زندگی که شما میگی همون مساوات براش خوبه

ولی ما هیچیمون مدرن نیست که مهریه ببخشیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عروس چون زینفع هست

حالا یه جوری مالیات گذاشتن انگار مهریه رو کامل از داماد می گیرن و تقدیم عروس می کنند ، تهش که زن باید بیشتر مهریه رو ببخشه تا بتونه طلاق بگیره 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
2810