2777
2789
علاوه بر اینکه مشکل روحی داری عقده پربازدید شدنم داری ک تاپیک بعدیم میزنی درباره این کارت

لطفا گمشو بیرون ،قراره چه تاجی رو سرم بزارن با پربازدیدی احمق ؟؟الهی گرفتار بشی و بفهمی تاوان این حرفته ،همین ‌.دیگه جوابتم نمیدم فقط گم شو بیرون از تاپیکم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برو پیش تراپیستهرچقدرم ازار دیده باشی بچت چه گناهی کرده راستی میگی همونا رو بترکونهمیشه باید خ ...

تراپیست اصلا امکانش نیست ،گفتم شاید کسی دارویی بدونه معرفی کنه ،خودم بخرم دزدکی بخورم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

تراپیست اصلا امکانش نیست ،گفتم شاید کسی دارویی بدونه معرفی کنه ،خودم بخرم دزدکی بخورم

نه عزیزم دارو عوارض داره

تراپیست انلاینم میتونی اگر از لحاظ هزینه اکی باشی 

میتونی یه حلسه بری پیش روانپزشک برای دارو 

الکی چیزی نخور خطرناکه ممکنه وضعیتت بدتر شه

لطفااااا برو تراپی

امکانش نیست برم ،شوهرم همه جا میگه دیونس ،ولی توروخدا اگه داروی آرامبخش نیدونی مهرفی کن بهم .یه قرصی تو خونه دارم به ایم سیتالوپرام بنظرت خوبه؟

نه عزیزم دارو عوارض دارهتراپیست انلاینم میتونی اگر از لحاظ هزینه اکی باشی میتونی یه حلسه بری پیش روا ...

مشکلم اینه نمیتونم برم ،از لحاظ مالی هم نمیتونم آنلاین .درمونده شدم خدا حقمو بگیره 

لطفا گمشو بیرون ،قراره چه تاجی رو سرم بزارن با پربازدیدی احمق ؟؟الهی گرفتار بشی و بفهمی تاوان این حر ...

از تاپیکات مشخصه چقد روانت مریضه بیچاره اون بچه ک گیر مریض روحی مث تو افتاده، ضمنا همین ذات خرابته زندگیت اینجوریه حالا هی نفرین کن بدبخت

اسی برو تاپیک قبلم تو تنها نیستی ک کم اوردی

باشه میخونم😔

امکانش نیست برم ،شوهرم همه جا میگه دیونس ،ولی توروخدا اگه داروی آرامبخش نیدونی مهرفی کن بهم .یه قرصی ...

دارو سر خود یا با مشورت غیر روانپزشک مصرف کنی حالت خیلی بد تر میشه

جوری که شاید نیاز باشه تیمارستان بستری شی 

مشکل شما نیستیا همه و همه اگر سرخود دارو مصرف کنن همین بلا سرشون میاد

فاطمه ام دختر روستا ✨
اسی برو تاپیک قبلم تو تنها نیستی ک کم اوردی

من فرقم با تو این بود بچم آروم بود ،داشت درس میخوند من یهو کفری شدم ،آمپرم رفت بالا ،حس گناه دارم نسبت بهش .حتی اگه یه درصد مقصر بود اصلا دلم نمیسوخت.من الان از خودم میترسم 😔

از تاپیکات مشخصه چقد روانت مریضه بیچاره اون بچه ک گیر مریض روحی مث تو افتاده، ضمنا همین ذات خرابته ز ...

تو هنوز نرفتی ؟؟چه رویی داری تو

2810