2777
2789
اصلا از رو اسم کاربریمونم میشه حدس زد چه زندگی گوهی داریم .منم همینم اسم کوچیکمو میگن قبلا میگفتم در ...

نه هیچی درست نمیشه آبی که ریخته شده جمع نمیشه جالب اینجاست خودشون باعث شدن دیوونه بشیم بعد میگن خبرمون بیاد با این عروس آوردنمون ای خدا کجاااییی نمیبینی؟ این زندگی حقمون نبود زنای دیگه میلیون میلیون خرج خودشونو روتین پوستیو سر و وضعشون میکنن اونوقت ما... راسته میگن زن هر چی سلیطه تر احترامش بیشتره

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون

دو شب پیش شوهربچه ننه ام خونه نبود خواستم برم دودکش رو کیپ کنم و بخاریو روشن اما نمیدونم یه دفعه چی شد به صورت مظلوم جگرگوشه هام تو خواب نگاه کردم شل شدم نشستم رو زمین نه من نمیتونم جونشونو بگیرم اگه قرار باشه باید فقط خودمو از بین ببرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندسال پیش مثل شما بودم یادمه شب قبل اینکه برم دکتر میخواستم خودمو دخترمو بندازم از پنجره پایین ح ...

توروخدا راست میگی🥺

میشه بگی چه داروهایی خوردی؟منم بگیرم بخورم 

دوس دارم با داروها وزنمم بالا بره ،خیلی لاغر شدم ،هی وزن کم میکنم از غصه خوردن

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

دو شب پیش شوهربچه ننه ام خونه نبود خواستم برم دودکش رو کیپ کنم و بخاریو روشن اما نمیدونم یه دفعه چی ...

من بارها به این فکر کردم گفتم اگه خدایی نکرده بچم بمیره خود سگ جونم زنده بمونم وی؟اونوقت چه گلی به سرم بگیرم .

ای خدا نگذر از کسی که منو به اینجا رسوند و تورو هم همینطور

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

من بارها به این فکر کردم گفتم اگه خدایی نکرده بچم بمیره خود سگ جونم زنده بمونم وی؟اونوقت چه گلی به س ...

اره خدا ایشالا به زمین گرم بزنشون که جونیمونو گرفتن

نه هیچی درست نمیشه آبی که ریخته شده جمع نمیشه جالب اینجاست خودشون باعث شدن دیوونه بشیم بعد میگن خبرم ...

منه خاک بر سر یه لباس درست حسابی ندارم ،باور کن ضدآفتابم تموم شده شوهرم نداره بخره 

آرزوی همه چی به دللم مونده .اونوقت جاریام کلی تفریح و مسافرت با خانوادشون و مهمونی دادن و.‌‌..من کل تفریحم شده لینجا اونم فقط از دردام میگم.

باور میکنی کسی از اقوام بمیره مانتو ندارم بپوشم برم؟آرزوی یه لباس خوب به دلم مونده 

اره خدا ایشالا به زمین گرم بزنشون که جونیمونو گرفتن

یه چیزی میگم فراموش نکن اونی که به زمین گرم خورده منو تو بدبختیم اونا روز بهروز بیشتر کیف میکنن ،این ماییم که سوختیم و جونی و آرزومون رفت ،آخرشم یا دق میکنیم یا خودکشی و تموم

بیچاره بچتکاش تا وقتی که حالتون خوب نیست و شرایطشو ندارید یکی دیگه رو بدبخت به دنیا نیارید.بچتو بزار ...

هیچکسی نیست ،انقد بدبختم که نگو ،فکر کن بدونی دیونه شدی ،جون بچت از دست خودت در خطره ،اونوقت نتونی به شوهرت بگی ،و نتونی محرم خودت بدونی که بری دکتر 

دیگه اصلا اوج بدبختیه .فقط بخاطر بچمم که شده دعا کنید بمیرم ،از خودم خسته شدم

با خانواده همسرت یک جا زندگی میکنی؟؟؟استقلال مالی داری؟؟شوهرت چطوریه ؟ چرا اجازه نداری تنها بری دکتر ...

قبلا پیششون بودیم خدا خواست و دور شدیم ازشون ولی بازم همونه ،تاثیر کارای گذشتشون الانم تو زندگیمه .تو خانواده های ما حتی پدرم اجازه نداریم تنها بریم بیرون.شیرازیم

خودت از بچه ات عزیز تری ؟؟!بخاطر سلامت روان بچه ات برو. بذار بگن روانیه ، بذار هرچی دوست دارن بگن اص ...

کاش میشد برم بخدا مثل کسی که به آب نیاز داره صدبار بدتر به دارو نیاز دارم ولی نمیشه رسوام میکنن.چندبار سرم درد میکرد رفتم دکتر شوهرم تو دعوا پیش همه گفت همش در دکترم ،یه دختر بهم دادن سرطان داره و زده تو سرش

اره منم یه مدت خوردم خوابم گرفته بود بچم خورد زمین سرش خورد به پله اشپزخونه خدا بهش رحم کرد اگه چیزی ...

وزنت بالا رفت؟الان دو روزه سیپروهپتادین میخورم دوس دارم یکم وزنم بالا بره

ببین بە 1480 زنگ بزن مشاورە رایگان دارن شوهرت نفهمە ببین هر وقت بە اوج عصبانیت رسیدی فورا برو تو اتا ...

اگه زنگ بزنم بهشون مدام زنگ نمیزنن خودشون شوهرم بفهمه؟مشخصات و اینا میگیرن؟دارو معرفی میکنن بهم؟

از خدا برات صبوری و دل خوش آرزو میکنم بمیرم واسه دخترای مملکتم که ازدواج نکردن بلکه اسیر شدن . تو ...

از خدا برام مرگ بخواه ،بخاطر پسرم 

بخدا دیگه از توانم خارجه ،نه راه پس دارم نه راه پیش ،فقط مرگ ،یه خواب خیلی عمیق آرومم میکنه.مطمئنم یکی از این شبا کلی قرص میخورم و میخابم ،راحت میشم .کاش قیافه مادر و پسرم جلو چشمام نبود.خواعر و برادرام😔

2810