2777
2789
آخه آبروم رفته ،انقد بحث داشتم باهاشون و همه فهمیدن ...چطور میشه جمعش کرد.‌قرص آرامیخشی هست معرفی کن ...

منم اینقد سر به سرم گذاشتن ذره ای اعتبار و عزت برام نمونده قرص هست اما عوارض دارن خواب آورن

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کاش صبح فردارو نبینم کااااش

قبلا اینجور نبودم ولی الان میدونم کسی که واقعا آرزوی مرگ میکنه دیگه بریده مثل من ،مثل تو 

اگه واقعا مثل من به ته خط رسیدی خدا کنه هردوتامون زدوتر راحت بشیم.

هی فکر میکنم به بچم به مادرم میگم سخته براشون گناه دارن ،بعد میگم خب اطرافم بودن کسایی که مادر یا بچشون مرده و الانم زندگی میکنن ،پس منم خودمو بکشم اونا تحمل میکنن🥺🥺😔

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

قبلا اینجور نبودم ولی الان میدونم کسی که واقعا آرزوی مرگ میکنه دیگه بریده مثل من ،مثل تو اگه واقعا م ...

اره بخدا به ته خط رسیدم اصلا روزام جوونیم رفت کاش زوتر بمیرم برن اون دنیا یقه خدارو بگیرم که چرا چرا من؟ مگه چکار کرده بودم؟

منم اینقد سر به سرم گذاشتن ذره ای اعتبار و عزت برام نمونده قرص هست اما عوارض دارن خواب آورن

خواب آور بده از کار میفتم ،بچم مدرسه میره باید بهش درس بگم و..

من انقد بی ارزشم بچه هاشونم مسخرم میکنن،باور میکنی ؟

انقد ازم بد گفان بچه های خواهر شوهرا و برادرشوهرا با اخم نگام میکنن یا سلامم نمیکنن

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

اره بخدا به ته خط رسیدم اصلا روزام جوونیم رفت کاش زوتر بمیرم برن اون دنیا یقه خدارو بگیرم که چرا چرا ...

من دیگه از همه بریدم ،انگار خوشی به من نیومده ،انگار دشمنم شده خدا 

دیگه کی میخام خوشی ببینم ؟حسرت یه مسافرت ،یه لباس خوب،یه دل خوش ،یه رابطه خوب با خانوادم،حسرت همه چی رو دلمه 

الانم که افتادم به جون این طفل معصوم ،انقد سنگ شدم نمیتونم گریه کنم ،کااااااش بمیرم دیگه منه سگ جون

آرامبخش و .. روانپزشک تجویز می‌کنه اگه نمیتونی حضوری بری نوبت آنلاین بگیر اسنپ دکتر هم هست . برات نس ...

پولم که ندارم شکر خدا ،ای خدا مرگم بده راحت بشم از این دنیای کثیفی که برام ساختی ،ای خالق جهان هستی که اون بالایی یکم به این جهنمی که انداختیم توش نگاه کن 

خواب آور بده از کار میفتم ،بچم مدرسه میره باید بهش درس بگم و..من انقد بی ارزشم بچه هاشونم مسخرم میکن ...

اره منم یه مدت خوردم خوابم گرفته بود بچم خورد زمین سرش خورد به پله اشپزخونه خدا بهش رحم کرد اگه چیزیش میشد همه میشدن دایه مهربانتر از مادر پدر منو درمیاوردن پسربرادرشوهرم اسممو صدا میزنه بهم زن عمو نمیگه بهش گفتن اسمشو صدا بزن منم همینقدر بی ارزشم

فشار روحی شما موجب این کار شده برید لطفا بچتون رو به بغل کنید و ازش عذرخواهی کنید 🥲

ازش عذرخواهی کردم کلی گریه کرد دوباره ،گفت میخاستی بکشیم😔گفتم زنبور بوده و اینا ،باور نکرد و رفت خونه خواهرم

من دیگه از همه بریدم ،انگار خوشی به من نیومده ،انگار دشمنم شده خدا دیگه کی میخام خوشی ببینم ؟حسرت یه ...

میگن صبر کنید اون دنیا خدا میبرتون بهشت آخه میخوام صدسال سیاه بهشت نرم راضیم همین امروز برم جهنم 

اره منم یه مدت خوردم خوابم گرفته بود بچم خورد زمین سرش خورد به پله اشپزخونه خدا بهش رحم کرد اگه چیزی ...

اصلا از رو اسم کاربریمونم میشه حدس زد چه زندگی گوهی داریم .منم همینم اسم کوچیکمو میگن 

قبلا میگفتم درست میشه همه چی ،ولی احترامی که رفت دوباره نمیاد 

آخه آبروم رفته ،انقد بحث داشتم باهاشون و همه فهمیدن ...چطور میشه جمعش کرد.‌قرص آرامیخشی هست معرفی کن ...

بحث و دعوا تو هر خونه ای پیش میاد گلم نه ابروت نرفته دارو باید دکتر مشکلو شناسایی کنه و دارو بده  برا افسردگی معمولا فلوکستین میدن

ازش عذرخواهی کردم کلی گریه کرد دوباره ،گفت میخاستی بکشیم😔گفتم زنبور بوده و اینا ،باور نکرد و رفت خو ...

من چندسال پیش مثل شما بودم 

یادمه شب قبل اینکه برم دکتر میخواستم خودمو دخترمو بندازم از پنجره پایین حتی پاشدم اینکارو بکنم اما یه نیرویی بازدارنده من بود از درون 

فرداش از خواب که پاشدم دخترمو گذاشتم خونه مادرم و رفتم دکتر 

با گفتن سلام به دکتر نیم ساعت گریه میکردم 

چند مدل قرص نوشت با شروعش خواب آور بودن اما زندگیم رنگ گرفت یک هفته خواب آلودگی داشت بعد خوب شد 

من معنی زندگی رو پیدا کردم با داروها

خانواده شوهر منم همینطور اذیت کن بودن مادرشوهرم خصوصا ؟خدا جای حق نشسته الان داره به سرشون میاد 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
2810