راست میگفت دیونه شدم ،مادربزرگ و پدرش دیونم کردن و من الان یه دیونم که از خودمم میترسم.
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی تو روخدا برودکتر ناراحت نشو از حرفم ولی این پدر مادرایی که سر بچشونو میبرن یا ادمایی که همسراشونو میکشن هم مثل تو یک لحظه اختیارشونو از دست میدن اگه واقعا میبینی جنون آنی بهت دست میده و دکترم نمیتونی بری و هر آن ممکنه به بچه ات آسیب بزنی به نظر من بری خونه پدرت بهتره حداقل جون بچه ات در امانه
[QUOTE=361595526]نمیتونم تنها برم ،اگه برم با شوهرم اونقدر پست و کثیف هست کهکه برای همه تعریف میکنه ...
من واااقعا از خودم میترسم ،خیلی خیلی
بدترین ضربه هارو از خودم خوردم ،از بی عقلیم ،بی صبریم
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
عزیزم نمیتونم برم ،تنها نمیزاره شوهرم .با خودش برم میاد برای همه تعریف میکنه که زنم دیونس ،روانیه .و ...
ببین بە 1480 زنگ بزن مشاورە رایگان دارن شوهرت نفهمە ببین هر وقت بە اوج عصبانیت رسیدی فورا برو تو اتاق برو حیاط سرتو بزار رو بالش جیغ بزن یا حداقل خودتو بزن آروم شی کەبە بچە آسیب نرسونی البتە مواظب باش نبینتت، میدونم چی میگی بعضی وقتا کنترل عصبانیت از دست خارجە بە این فکر کن پسرت تو تنها پناهشی و کنار تو احساس امنیت دارە این حس امنیتو ازش نگیر خواهش میکنم من خودمم بچه دارم و میدونم چقد سختە
اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من
اسی تو روخدا برودکتر ناراحت نشو از حرفم ولی این پدر مادرایی که سر بچشونو میبرن یا ادمایی که همسرا ...
نه ناراحت نمیشم اتفاقا امروز با اینکارم به این نتیجه رسیدم که اگه نامادری داشت بچم حداقل از ترس شوهرم به پسرم آسیبی نمیرسوند و صد البته از منم بهتر بود براش
نه ناراحت نمیشم اتفاقا امروز با اینکارم به این نتیجه رسیدم که اگه نامادری داشت بچم حداقل از ترس شوهر ...
نه عزیزم به نامادری فکر نکن گور بابای شوهرت و طایفه اش بزار هر چقدر میخوان زر بزنن اون بچه الان پشتوانه میخواد برو درمان شو جوری قوی باش که نه تنها به تو بلکه به بچه اتم چیزی نتونن بگن بچه گناه داره طایفه باباش که خوب نیستن حداقل تو بهش امنیت بده برو حتی اگه نیاز به بستری هم بود انجام بده ولی قوی برگرد پیش پسرت
کاش مرگ پولی بود ،شده دزدی میکردم و میمردم .کاش یه ماشین بهم بزنه ،کاش یهو سکته کنم. نمیخام زنده باشم جرئت خودکشیم ندارم.باور کن اونقدر از خودم بیزارم از هیچکس نیستم .من دشمن خودمم.همین مادرشوهر بد یا شوهر بداخلاق رو اگه عقل داشتم جوری کنترل میکردم که زندگیم مثل بهشت میشد
نه ناراحت نمیشم اتفاقا امروز با اینکارم به این نتیجه رسیدم که اگه نامادری داشت بچم حداقل از ترس شوهر ...
از خدا برات صبوری و دل خوش آرزو میکنم بمیرم واسه دخترای مملکتم که ازدواج نکردن بلکه اسیر شدن . تو ازدواج بجای عشق گرفتن تحقیر شدن و روح و قلب و جسمشون دادن اما خانواده پسره فکر میکنه چون اینو گرفته باید پیرشو در بیاره ! خدا به راه راست هدایتشون کنه
نه عزیزم به نامادری فکر نکن گور بابای شوهرت و طایفه اش بزار هر چقدر میخوان زر بزنن اون بچه الان پشتو ...
ازهمین میترسم ،برم فوری بستریم میکنن ،اونوقت شوهرم فقط کافیه یه بار عصبانی بشه ،به همه میگه زنم دیونه خونه بستری بوده و هزارتا حرف.اگه میشد تنهایی برم حتما میرفتم.کاش کسی یه قرص معرفی میکرد میخریدم دزدکی میخوردم آروم بشم
وقتشه عوض شی و یه زندگی تازه شروع کنیمیدونم سخته ولی تو میتونی خرف کسی برات مهم نباشه حرف باد هواست
آخه آبروم رفته ،انقد بحث داشتم باهاشون و همه فهمیدن ...
چطور میشه جمعش کرد.
قرص آرامیخشی هست معرفی کنی بخورم ؟