2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که عاشق اهل بیتم بخاطر کارای مادرشوهرمذکفر میگم ،احساس پوچی دارم .اونقدر به مرگ گرایش دارم و برا ...

برو دکتر با یکی حرف بزن خدایی نکرده دست به کاری میزنی بعد کاری نمیتونی بکنی 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مادرشوهرم تو زندگیم بارها فتنه به پا کرده یه زن که از خدا هم ترسی نداره و به خیال خودش مسلمانه و خدا ...

من خودکشی هم کردم اما سگ جونم نمردم ایشالا خدا هر چی مادرشوهر عوضیه از رو زمین برداره که زندگیامونو نابود کردن من وقتی عصبی بشم با بچه هام کاری ندارم اما میرم تو اتاق میزنم تو سر خودم موهامو در میارم داغون شدم تو اوج جوونی ۲۷سالمه🥺🥺

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون
منی که عاشق اهل بیتم بخاطر کارای مادرشوهرمذکفر میگم ،احساس پوچی دارم .اونقدر به مرگ گرایش دارم و برا ...

اینجوری فقط ظالم و ب ظلمش عادت دادی. فکر کن اون مرده دیگه درباره ش حرف هم نزن. خدا هدایت کنه ادمای ظالم و اگه هدایت شدنی نیستن نابود شن الهی.

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
نمیتونم تنها برم ،اگه برم با شوهرم اونقدر پست و کثیف هست که برای همه تعریف میکنه زنم دیونست .از آبرو ...

عزیزم پسرت مهمتره یا مهمل بافی همسرت ؟ ببخشید این اصلا توجیه خوبی نیست الان دیگه همه می‌دونن آدمای با فرهنگ و تحصیلکرده پیش مشاور یا روانپزشک میرن 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

آخ بخدا حس کردم خودم دارم این حرفارو میزنم...

نمیتونم تنها برم ،اگه برم با شوهرم اونقدر پست و کثیف هست که برای همه تعریف میکنه زنم دیونست .از آبرو ...

بهتره از پذیرش ۲۴ نوبت انلاین بگیری 

منم افسردم و زود عصبی میشم ولی ن در حدی ک دست ب چاقو شم و انلاین تحت روانپزشکم 

پسرت ب یه مادر قوی نیاز داره 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

من خودکشی هم کردم اما سگ جونم نمردم ایشالا خدا هر چی مادرشوهر عوضیه از رو زمین برداره که زندگیامونو ...

ببین دختر خوب اشتباه میکنی تو سرت خدایی نکرده چیزی بیاد مادر شوهرت حتی حالتم نمیپرسه چرا اهمیت میدی تو این کره ی زمین بزار یکی ازت متنفر باشه ب درک انقدر مشغول کن خودتو ک وقتی نمونه بهش فکر کنی

عزیزم پسرت مهمتره یا مهمل بافی همسرت ؟ ببخشید این اصلا توجیه خوبی نیست الان دیگه همه می‌دونن آدمای ب ...

من رفتم مادرشوهر فضولم فهمید تو فامیل جار زد که عروسم دیوونست اما در واقع دیوونه خودشه که منو به این روز انداخت بدبختی من اینه کا تو یه ساختمون خراب شده هم هستیم

برو دکتر پسرت چیزیش نشد؟

نه ولی اون لحظه دوس داشتم چاقورو فرو کنم تو بدنش.داشت مشق مینوشت و با خودش شعر میخوند من عصبی شدم .گریه کرد ،منم گفتم زنبور بوده نیشت زد به دروغ ،انگار یهو به خودم اومدم .ترسیدم از خودم ،خودمو لعنت کردم .الکی تو خونه گشتم دنبال زنبور که نشونش بدم 😔ولی اون فهمید دروغه گفت تو مرض داری ،دیونه ای 

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

2810