راست میگفت دیونه شدم ،مادربزرگ و پدرش دیونم کردن و من الان یه دیونم که از خودمم میترسم.
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الهی بمیرم برا اون بچه تو رو خدا برو دکتر باز خوبه تو قبول داری اشتباهتو
منی که عاشق اهل بیتم بخاطر کارای مادرشوهرمذکفر میگم ،احساس پوچی دارم .اونقدر به مرگ گرایش دارم و برام شیرین میاد که نگو.
فقط دوس دارم بمیرم .مادرشوهرم بمونه لذت ببره فقط من بمیرم .
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
نکن گناه داره تو ذهنش میمونه ها بعدها سخت می بخشتت به خودت بیا عزیزم درکت میکنم ولی کمتر به دیگران اهمیت بده بخاطر اونها. خشم سر جگر گوشه خودت خالی نکن
خواهش میکنم برو پیش روانپزشکیا به بچه آسیب میزنی یا به خودتبخاطر خودت برو تا یکم خالی بشی
عزیزم نمیتونم برم ،تنها نمیزاره شوهرم .با خودش برم میاد برای همه تعریف میکنه که زنم دیونس ،روانیه .
وگرنه من الان اونقدر به دارو نیاز دارم به آب و غذا نیاز ندارم