راست میگفت دیونه شدم ،مادربزرگ و پدرش دیونم کردن و من الان یه دیونم که از خودمم میترسم.
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادرشوهرم تو زندگیم بارها فتنه به پا کرده یه زن که از خدا هم ترسی نداره و به خیال خودش مسلمانه و خدارو میپرسته.بشدت زندگیم تحت تاثیر حرفا و کاراشه .
از زندگیم بیزارم .بخاطر مادر و پدرم و پسرم خودکشی نکردم ،ولی واقعا میدونم با خودکشی آخرش خودمو راحت میکنم
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
عزیزم هم تو همپسرت گناه دارین ازت خواهش میکنم سریعا به فکر درمان باش بری پیش مشاور
نمیتونم تنها برم ،اگه برم با شوهرم اونقدر پست و کثیف هست که برای همه تعریف میکنه زنم دیونست .
از آبروم و برچسپ دیونه بودنم میترسم وگرنه میدونم صددرصد نیازه دارو مصرف کنم