2777
2789

گفت مرض داری ؟دیونه ای؟روانی

راست میگفت دیونه شدم ،مادربزرگ و پدرش دیونم کردن و من الان یه دیونم که از خودمم میترسم.

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای سرت عزیزم خیلی جاها آدم بریده میشه خودتو سرزنش نکن😢ولی سعی کن روی خودت کنترل داشته باشی خدای نکرده توی عصبانیت درعرض۵ثانیه میشه هرکارکرد😢

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘

عزیزم 

هم تو هم‌پسرت گناه دارین 

ازت خواهش میکنم سریعا به فکر درمان باش بری پیش مشاور 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

مادرشوهرم تو زندگیم بارها فتنه به پا کرده یه زن که از خدا هم ترسی نداره و به خیال خودش مسلمانه و خدارو میپرسته.بشدت زندگیم تحت تاثیر حرفا و کاراشه .

از زندگیم بیزارم .بخاطر مادر و پدرم و پسرم خودکشی نکردم ،ولی واقعا میدونم با خودکشی آخرش خودمو راحت میکنم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

الهی بمیرم برا اون بچه تو رو خدا برو دکتر باز خوبه تو قبول داری اشتباهتو 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

عزیزم هم تو هم‌پسرت گناه دارین ازت خواهش میکنم سریعا به فکر درمان باش بری پیش مشاور

نمیتونم تنها برم ،اگه برم با شوهرم اونقدر پست و کثیف هست که برای همه تعریف میکنه زنم دیونست .

از آبروم و برچسپ دیونه بودنم میترسم وگرنه میدونم صددرصد نیازه دارو مصرف کنم

2810