2777
2789
منه خاک بر سر یه لباس درست حسابی ندارم ،باور کن ضدآفتابم تموم شده شوهرم نداره بخره آرزوی همه چی به د ...

میدونی من هروقت بخوام برا بچه هام لباس بخرم باید از یک ماه جلوتر بگم که بهم پول بده خبر مرگش بعد از بازار که میام جنگ جهانی راه میندازه زنیکه عوضی بیشتر وقتا خواهرام لباس میدن بهم در این حد بدبخت و خار

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون
وزنت بالا رفت؟الان دو روزه سیپروهپتادین میخورم دوس دارم یکم وزنم بالا بره

اره وزنم بیش از حد زیاد شد پرخوری عصبی هم گرفتم داغون شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزی میگم فراموش نکن اونی که به زمین گرم خورده منو تو بدبختیم اونا روز بهروز بیشتر کیف میکنن ،این ...

حققققق گفتی اگه خدا میخواست کاری برامون بکنه تا الان کرده بود بعد اینم میخوام صدسال سیاه نکنه

اگه زنگ بزنم بهشون مدام زنگ نمیزنن خودشون شوهرم بفهمه؟مشخصات و اینا میگیرن؟دارو معرفی میکنن بهم؟

نە تا خودت زنگ نزنی نمیزنن واسە دارو و مشخصات نمیدونم

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

هیچکسی نیست ،انقد بدبختم که نگو ،فکر کن بدونی دیونه شدی ،جون بچت از دست خودت در خطره ،اونوقت نتونی ب ...

خدانکنه گلم انشالله شرایط توم درست میشه بخدا توکل کن.

اگه میتونی اروم اروم به شوهرت مشکلتو بگو البته نگو این کارو کردی خیلی واضح توضیح نده شاید کمکت کرد بری پیش روانپزشک.

فقط تروخدا هروقت عصبی میشی فقط از بچت دور شو برا چندساعت.تبدیل به تروما و کابوس براش میشه و تا عمر داره فراموش نمیکنه.

کردستان✌🏼🕊️