2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟چه بد.چرا؟

به ما گفتن بچه ها بدنشون ضعیفه الانم که بستری ان باید خیلی مواظبت کنیم ویروسی چیزی نگیرن تازه لباس مخصوص هم به مادرا میدادن میپوشیدیم 

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون

من بودم دیدم یکی علاوه بر مادر بچه مادربزرگشم بود .با اصرار موند گفتن ک نمی ایسته اگه مارربزرگه نباشه ..ولی تخت و صندلی نداشت .مادر بچه میومد پیش پرستارا اونجا می نشست .یا اگه اتاقی خالی بود صندلی داشت میرفت اونجا ...ولی کلا فک نکنم اولین بار دیدم

کسی مامانش مریض باشه یا نباشه چه کنه؟چه قانون بدی

فقط ى نفر براى همراه مى خواد

قانون خاصى نداره 

كسى كه مياد بايد كار بلد باشه

مثلا من يادمه با پسرم بسترى بودم قرار بود ادرار ٢٤ساعتشو جمع كنم و فورى بايد كيسه ادرار مى ذاشتم و خالى مى كردم 

قانون خاصى نبود

صبح شش صبح شيفت شون عوض مى شد همه بايد بيدار مى بوديم و 

خدا نياره براى كسى كلا بيمارستان سخته 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
بچه چه نسبتی باهاتون داره؟ خدا بد نده ایشالا زودتر خوب بشه

پسرم مریض شده بود بستری بود الان مرخص شده .میخواستم ببینم فقط بیمارستان اینجا اجازه نمیداد باباش هم باشه یا همه جا همینه

فقط ى نفر براى همراه مى خوادقانون خاصى نداره كسى كه مياد بايد كار بلد باشهمثلا من يادمه با پسرم بستر ...

خیلی سخت گذشت به منم.پسرم بستری بود و منم مریض و تب و لرز دست تنها بالا سرش.باباشو راه نمیدادن داخل.خیلی اذیت شدم

2810