2777
2789
عنوان

الان کشاورزهاپولدارمحسوب میشن ایااا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اینجا هیچ وقت تولیدکننده پولدار نیست واسطه و دلال پولداره اون یک ملیارد چقدش پول بذر و سم و ...

عزیزم زمین وتجهیزات ازخودشونه هزینه ابم هم نمیدن خودشون خط اب کشیدن

بله من باغ دارم الحمدلله در آمدم خوبه البته اوایل دلی باغ گرفتم ولی الان در آمد زایی داره برام گردو و بادام و میوه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
پدرمن وپدرشوهرم کشاورزن پدرم 25هکتاروپدرشوهرم 14هکتاردارندوضعیتشون خیلی ازمابهتره وبه حقوق مامیخندن

من پدرم اعتقاد داره پول کارمندی ب درد گذران زندگی می‌خوره و نمیشه سرمایه و پس انداز خاصی باهاش ب دست آورد 

بله من باغ دارم الحمدلله در آمدم خوبه البته اوایل دلی باغ گرفتم ولی الان در آمد زایی داره برام گردو ...

خدابیشترش کنه منم خیلی علاقمندم به کشاورزی ولی پدرشوهرم زمینمون نمیده بهمون😐

کشاورزا جزء قشر ثروتمند جامعه هستن، بعضیا سالی 100 میلیارد دارن، کم که دیدم 2، 3 میلیارد

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
خب بمیره سکته

همین دیگه بدیش اینکه ..اگه بکیره کل سرمایش از بین رفته .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
پدرمن وپدرشوهرم کشاورزن پدرم 25هکتاروپدرشوهرم 14هکتاردارندوضعیتشون خیلی ازمابهتره وبه حقوق مامیخندن

خوب زمین سرمایه محسوب میشه 

شغل کارمندی شغلی بدون سرمایه محسوب میشه 

ببین ما تو اقتصاد دو‌تا درآمد داریم درآمد ناشی از کار کردن درآمد زاییده شده توسط سرمایه داریم 

الان پدر شما دو تا درآمد داره و شما یک درآمد دارین چون پدر شما هم درآمد حاصل از  کار خودشون هست هم درآمد حاصل از سرمایه

میگه ۶ ماهی یه میلیارد

حتی ۶ ماه یه میلیاردم اگر بخوای پول کارگر و بذر و کود و لوله و ماشین و حمل و نقل و اینا بدی کمه مگر اینکه وسعت کاشت زیاد باشه زمین هم برا خودشون باشه و این یه ملیارد فقط سود باشه 

چون تو فامیل داریم که شیش ماه ۳ ملیاردم کشت کردن 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کشاورزا جزء قشر ثروتمند جامعه هستن، بعضیا سالی 100 میلیارد دارن، کم که دیدم 2، 3 میلیارد

بله عالی شده وضعشون 👌🏻ولی 100میلیاردباید100هکتارباشه که اطرافیانم کمتره زمینهاشون

2810