یه_پاییزه_و_آبانش مدیر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1470 عنوان بهترین دمنوشی که خوردید چی بوده❓️❓️❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 21 پست همین دیگهخودم بهترین دمنوشی که خوردم به چای سبز سردی بود که توش گلاب و دارچین و شکر داشت ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه امروز | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_پاییزه_و_آبانش مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1470 ما اینجا یه خانم 90 ساله داریم. 70 ساله محرم روضه امام حسین برگزار میکنه. یک روز قهوه که دم میکنن. ب ... چه عجیب چه جالببرای کدوم شهر هستید؟ ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
فریبا818 عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 684 چه عجیب چه جالببرای کدوم شهر هستید؟ اگه ناراحت نشی. من اینجا نه اسم شهر بگم نه درخواست دوستی قبول میکنم..... ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
یه_پاییزه_و_آبانش مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1470 اگه ناراحت نشی. من اینجا نه اسم شهر بگم نه درخواست دوستی قبول میکنم..... دومی به من ربط نداشت ولی اولی رو باشه /= ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
فریبا818 عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 684 دومی به من ربط نداشت ولی اولی رو باشه /= دومیو گفتم چون زیاد پیشنهاد میدن. مخصوصا مردا. کلن یک مدت محدودی اینجا هستم و میرم به اون خاطر. قصد بی ادبی نداشتم. ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
یه_پاییزه_و_آبانش مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1470 دومیو گفتم چون زیاد پیشنهاد میدن. مخصوصا مردا. کلن یک مدت محدودی اینجا هستم و میرم به اون خاطر. قصد ... ❤️🌹🫴 ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
یه_پاییزه_و_آبانش مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1470 دانه انار. چای سبز. چای ترش. زیره به به (: ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه