2777
2789
عنوان

چی میشه منم ازدواج کنم🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 45 پست
شماهام از اونور بوم افتادیناخه 24 سال سنه؟؟؟ مگه 40 سالته که حسرت ازدواج داری 24 سالگی تازه شروع فرص ...

آخه ازدواجم راحت نیست 

تا بیای آشنا بشی دو سه سال میبره تازه بشه نشه 

ممکنه خوبم نباشه باید به فکر ازدواج بعدی هم باشی 😅

ازدواج اگه مورد درست رو انتخاب کنی شیرین ترین بخش زندگیههمدم و دوستته نه اقابالاسر

دقیقا

همه تصورشون از ازدواج زجر کشیدنه ولی خب یه درصدم به جنبه های خوبش فک کنین

لایک نکننننن لطفا🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدواج اگه مورد درست رو انتخاب کنی شیرین ترین بخش زندگیههمدم و دوستته نه اقابالاسر

ادم درست و حسابی خیلی کمه

بله ولی من هر کی چ سنتی چ عاشقانه زندگی میکنن بهم میگن ازدواج نکن

وای عزیزم درکت میکنم ان شاءالله یه مورد خوب بیاد بنظرم خودتم دعا کن و یه چله ای چیزی بردار بخون 

ولی اینجا همه یجوری برخورد میکنن انگار مجردی خوشبختیه و تاج دادن بهت  و با متاهلی قراره بدبخت شی و میان همش از مشکلاتشون تو متاهلی میگن ولی نمیان از لحظات عاشقانه اشون و خوبی های متاهلی بگن که

بله خانما هر انتخابی خوبی داره بدی هم داره

اگر ناراحتید به جای اینکه به بقیه بگین ازدواج نکن خب طلاق بگیرین 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
دقیقاهمه تصورشون از ازدواج زجر کشیدنه ولی خب یه درصدم به جنبه های خوبش فک کنین

عزیزم معلومه که جنبه های خوب و مثبت زیاد داره ولی فضای اینجا خیلی مسمومه 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
شماهام از اونور بوم افتادیناخه 24 سال سنه؟؟؟ مگه 40 سالته که حسرت ازدواج داری 24 سالگی تازه شروع فرص ...

واقعا الان که اون قدیم نیست

یه حرف جالب داشتن،  منم شنیدم

دختر رسید 20 اسمش دیگه نیست🤣

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

آخه ازدواجم راحت نیست تا بیای آشنا بشی دو سه سال میبره تازه بشه نشه ممکنه خوبم نباشه باید به فکر ازد ...

خب دو سال زیاده؟؟ مگه طرف تو مرز 40 سالگیه که نگران باشه؟؟؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دقیقاهمه تصورشون از ازدواج زجر کشیدنه ولی خب یه درصدم به جنبه های خوبش فک کنین

بحث خوب و بد بودن نیست

ازدواج باید موقعیتش پیش بیاد، اینطوری نیست که لازم باشه شما کاری کنی یا خودخوری کنی که حتما مشکلی هست که هنوز اتفاق نیفتاده. بیخیال

بشین زندگیتو بکن، کسی اومد جلو آنالیزش کن، دیدی اوکیه ازدواج کن

واقعا الان که اون قدیم نیستیه حرف جالب داشتن، منم شنیدمدختر رسید 20 اسمش دیگه نیست🤣

خیلی مسخرس 

اونطوری طرف تحت فشار باشه به هر خری پا میده از ترس حرفای فامیل

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
وای عزیزم درکت میکنم ان شاءالله یه مورد خوب بیاد بنظرم خودتم دعا کن و یه چله ای چیزی بردار بخون ولی ...

نمیدونم ازدواج کردی یا نه اما واقعا مجردا نمیتونن اینو درک کنن

دقیقا مثل استرسیه که برای درسهای دبستانمون داشتیم و فکر میکردیم خیلی مهمه اما اومدیم دانشگاه دیدیم اصلا اهمیت نداشت و وای نوشتن تز هزاران بار سخت تره. 

اینم همونه، وقتی وارد دوره تاهل میشید از این احساس خودتون خنده تون میگیره 

ادم درست و حسابی خیلی کمهبله ولی من هر کی چ سنتی چ عاشقانه زندگی میکنن بهم میگن ازدواج نکن

عزیزم اون ادما اون لحظه فقط مشکلشون یادشونه که اینو میگن

هیچکس نمیاد از لحظات خوشش بگه 

هیچکس نمیاد ازتفریحاتش بگه از دونفره فیلم دیدنشون سالگرد ازدواج و تولد جشن گرفتنشون کادوهایی که میگیرن لحظه شیرینی که یه وسیله نو و جدید به خونشون اضافه میکنن از معاشقه و یکی شدن تنشون از خوراکی هایی که باهم میخورن از سفرهایی که میرن از بچه دارشدنشون از لحظاتی که یه حامی مثل همسرشون پشتشونه

هیچکس این لذتهارو نمیاد بهت بگه 

به همونا برو بگو باشه پس شمام طلاق بگیر اگه ازدواج بده به والله اگه بره طلاق بگیره

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
2810