2777
2789
عنوان

داداشم سنش کمه موقعیت نداره هروز خدا میگه من زن میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 4558 بازدید | 227 پست

راستی استارتر اینکه به چند نفر بگی و جواب رو بدن وجهه خوبی هم برای داداشت نداره مخصوصا شهر کوچیک بگو من دنبال دختر خوب میگردم تو هم سعی کن تو این مدت پیشرفت کنیی تا اون دخترام قبول کنن اوه خودت یکی رو پیدا کنی و بپسندی که چه بهتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با برادرتون هم حرف بزنید ببینید معیارهاش برای ازدواج چیه ،از سختی های ازدواج تو سن کم و شرایط سخت م ...

بابا این داداشم قلب منه من که بدیشو نمیخام گفتم الهی فدات بشم تو خودتت یکیو انتخاب کن بخدا با جون دل رو چشممون میذاریم این میگه فقط خشکل باشه زیادم پر توقع نباشه اصلا بچگانه فک میکنه

سلام عزیزم

وقتی با شوهرم ازدواج کردم ۲۳ سالش بود خودم ۲۰

پسر ۲۳ ساله پختگی کامل رو نداره بخصوص اگه خانواده پسر هم تو زندگی دخالت کنن و پسر هم چشمش به دهن مامانش باشه واقعا دختر اذیت میشه

من اوایل اذیت شدم ولی بعدش شوهرم فهمید راه درست چیه و دخالت مادرش رو کمتر کرد. و اینکه شوهر من فقط یه پراید داشت و یه قطعه زمین که پدرش بهش داده بود با هم دیگه کار کردیم و زندگیمون رو ساختیم، دختری که واسش میگیرین باید قانع باشه و عاقل 

شرایط داداشتون رو بپذیره و باهاش کنار بیاد 

به نظرم داداشت پسر خوبی باشه کمکش کنید و یه زندگی براش بسازید 

ان شاءالله که یه بخت خوب نصیبش بشه و زندگیش پر از شادی باشه

سلام عزیزموقتی با شوهرم ازدواج کردم ۲۳ سالش بود خودم ۲۰پسر ۲۳ ساله پختگی کامل رو نداره بخصوص اگه خان ...

سلام گلم

ببین چرا راه دور بریم همین خوده من 

من با یه پسر 22 ساله ازدواج کردم خیلی اذیت شدم خیلی

من دقیقا با یکی مثل برادر شما ازدواج کردم. من راضی بودم چون به نظرم عرضه داشتن مهم تر از پول داشتنه. ...

اخه میدونی چیه من خودم شوهرم منو گرفت 22 سالش بود هبچی نداشت صدبار کارمون به طلاق کشید

بعدش با بدبختی زور من زندگی درست میشد این مرتیکه شوهرم میگفت من چ گوهی خوردم زن گرفتم.... تو سن کم

یعنی دختر معمولی روبه پایین نمیپسنده کم توقع هم باشه

ببین ما طایفمون کوردیم بخدا یکی از یکی قشنگ تریم بخدا تعریف نمیکنم کاش برادرامو نه پسر عموهامو ببینی همه بخدا180 به بالان همه قیافه عالی

سلام گلمببین چرا راه دور بریم همین خوده من من با یه پسر 22 ساله ازدواج کردم خیلی اذیت شدم خیلی

آره درسته دختر این وسط اذیت میشه و اگه عاقل نباشه و صبرش زیاد نباشه زندگیشون زود از هم میپاشه البته پسرا همه یه جور نیستن و بعضیاشون تو همین سن عاقل تر و پخته تر از یه جوون ۳۰ ساله هستن

فعلا میتونید به بهانه اینکه دنبال دختر هستین چندماهی دست به سرش کنید ولی اینجور که از شواهد برمیاد فک نکنم داداشت زیاد حوصله داشته باشه و بتونه صبر کنه

در هر صورت امیدوارم بهترین انفاق واسش بیفته

آره دیگه تازه ادبیاتشونم اینه ببین تو خونه هاشون چطورس حرف میزنن

🤭👌

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

این نظر شماست وگرنه زن و مرد هر دو بهم نیاز دارن . مرد نیاز جنسی داره زن نداره؟ فقط توی این دوره زمو ...

زندگی فقط نیاز جنسیه؟ یعنی شما خودتون به خوراک و پوشاک و چیزای دیگه نیاز ندارین؟ 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

2810