2777
2789
عنوان

داداشم سنش کمه موقعیت نداره هروز خدا میگه من زن میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 5061 بازدید | 227 پست
خب منم گفتم سنش کمه دیگه مگه ندیدی؟؟

برای پسرا آره زوده

دخترا زودتر به بلوغ عقلی و جسمی میرسن

و چون آقایون سن پایینتر از خودشون میگیرن

سن ازدواج دختر نسبت به پسر پایینتر میاد

*البته اطراف من چند مورد پسر دهه هشتادی دوماد شدن

اره خیلیا این حرفو بهم میزنن منم خودم میگم خیلی صاف وساده ام

عزیزم واقعا حاضری با یکی مثل داداش استارتر ازدواج کنی؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای چی بهش میگی بچه پرو. حتما باید بره دنبال دختربازی و بدبخت کردن دخترای مردم تا بشه بچه عاقل؟؟؟ ا ...

عاقله؟؟ دختر مردم بدبخت کنم؟؟ هنوز به بلوغ فکری نرسیده امدیمو ازدواج کرد جدا بشن خوبه؟

حتما حاضرن دیگه چون فقط زن رو وسیله آب برای نیاز های مرد میبینن

آره دیگه تازه ادبیاتشونم اینه ببین تو خونه هاشون چطورس حرف میزنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
عاقله؟؟ دختر مردم بدبخت کنم؟؟ هنوز به بلوغ فکری نرسیده امدیمو ازدواج کرد جدا بشن خوبه؟

نه،داداشت رو بدبخت کن

تا بره دنبال گناه  و بعد یا ازدواج نکنه یا آخرش با یه نخاله ازدواج کنه

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق

شوهرم ک۲۱عقد کرد چی.... انقد موقع عقد کوشولو بود ک نگووووو. الان۳۱سالشه.... ولی خدایی، ۲۱اونموقع عقلشون کمتربود.. الان وقت ازدواجش بود.. عاقل و پخته شده

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

منم وقتی صحبت میکنم نظرم فقططط با استارتر نه با کس دیگه ای یاد بگیر خودتو نندازی وسط هر بحثی که بهت ...

بحث یعنی اینکه بری pv باهاش خصوصی حرف بزنی نه وقتی که تاپبک زده و داره نظر همه رو میپرسه منم جواب تورو دادم تا فک نکنی همه خانوما مث خودت فقط واسه رفع نیاز جنس مذکر ساخته شدن 

مث داداش من ۲۰ سااش بود یکیو میخواست

مامان بابام مخالفت کردن

الان داره ۳۰ میشه هر چی بش میگن دامادت کنیم

میگه نه من زن نمیخوام

یدفعه هم گفت من همونو میخواستم ک نذاشتین..

انگار از ازدواج خوشش نمیاد

صلح طلب اما جنگ بلد...

۲۳ سالشه دیگه خیلی هم جوون نیس به نظرم پیدا کنید براش کیس مناسب وگرنه با خود ارضایی و دوس دختر و ببخ ...

۲۳ جوون نیست؟😂😂😂😂😂  

چندسالته تو؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

دختر مردم و مجبور نمیکنی ؛ شرایط برادرتو توضیح میدی اگر پذیرفت زنش میشه . بعد اون موقع اگر هم چیزی بشه شما میتونید بگید خودت خواستی... ولی اینجوری یه عمر شما رو مقصر هر اتفاقی که بیفته می‌دونه. شما الان از عواقب طلاق می‌ترسی. از عواقب بی پولی و... ولی عواقب زن نگرفتن برای کسی که زن میخواد و تلاشش نسبت به جوون های همسن و سالش بهتره ؛ بدتر هست . 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
2810