2777
2789
عنوان

داداشم سنش کمه موقعیت نداره هروز خدا میگه من زن میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 5138 بازدید | 227 پست

23 بچه نیست که ، حمایت مالی کنید یه کم اگر نمیتونید بگید صلاحیت مالی خودت رو باید اثبات کنی کمکش کنید برای پول درآوردن آموزش ببینه و رشد کنه پیج بزنه آموزش تعمیرات بذاره دوره تعمیرات بفروشه ، مشاوره تعمیرات آنلاین مثلا داشته باشه خیلی کارا میشه کرد باید کک خوب پول درآوردن رو بندازی به جونش و همزمان بگی منم دنبال یه دختر خوب میگردم برات ولی پیدا کردم تو باید حداقل های مالی رو داشته باشی دست دختره رو بتونی بگیری ببری خونه ت گشنگی بهش ندی و فلان 

باهاش مخالفت نکنین ایدز و HPV و آبله میمونی به شدت زیاد شده نذارید وارد کثافت کاری بشه خواسته ش ناحق نیست که 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب زیادم کوچیک نیست وام بگیرین براش منبع درامد داره خودتونم کمکش کنید وسیله خونه هم ک همش قصی وام ازدواجشم هست بعدم قرار نیس تا رفتین خواستگاری دهتر رو بردارین بیارین ی مدت طول میکشه ..اگه الان براش نگیرین از ذوق میوفته ی وقت دوس دختر بگیره و براش عادی بشه ..کسی ک خودش تو ۲۳سالگی مغازه مستقل زده مطمنم میتونه خونه زندگیشم اداره کنه

بشخصه خودم هیچوقت قبول نمیکردم

پسرا تا ۳۰ سالگی عقلشون تکمیل نمیشه حالا شاید وضعیت مالی و شغل و ماشین یکم پوششون بده که داداش شما هیچکدوم رو نداره

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

برای چی بهش میگی بچه پرو. حتما باید بره دنبال دختربازی و بدبخت کردن دخترای مردم تا بشه بچه عاقل؟؟؟ اینکه بخواد به خاطر نیازش مسئولیت بپذیره و مثل همه نره دنبال سواستفاده و... کار بدیه؟؟ همراهیش کنید وگرنه هر بلایی سرش بیاد و هر بلایی سر کسی بیاره یا بعداً دیگ زیر بار ازدواج نره مقصرش شمایید ‌‌

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
میگه داداشش هیچی ندارهشما خودت حاضری زن همچین آدمی بشی!؟😐

حتما حاضرن دیگه چون فقط زن رو وسیله آب برای نیاز های مرد میبینن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بعضیاشون ۴۰ سالشون بشه هم عقل ندارننیاز داره باید ازدواج کنهدچار انحراف میشه و اونوقت هم گناه و حرام ...

ببین گلم منم از خدامه یه دختر خب نصیبمون بشه ولی

هنوز واقعا شرایطشو نداره

بعضیاشون ۴۰ سالشون بشه هم عقل ندارننیاز داره باید ازدواج کنهدچار انحراف میشه و اونوقت هم گناه و حرام ...

دقیقا حرفت حق بود به مولا

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

🤣🤣🤣بهش میگم حالا زوده میگه نه اجی من در خودم می بینم دوس داری برم گناه کنم؟؟

الهی🥹 خب بهش بگین یکم خودتو جمع و جور کن تا اون موقع ماهم یه دختر خوب برات پیدا میکنیم . ولی فعلا کارت رو درست کن دستت توی جیب خودت باشه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
حتما حاضرن دیگه چون فقط زن رو وسیله آب برای نیاز های مرد میبینن

*وسیله ای 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خب اره یکم کار کنه چطوری دختر مردمو بگیریم براش

بله باید کار کنه حالا حالاها ی پس اندازی داشته باشه ک خونه بگیره عروسی بگیره

اینجور کاربرا و کسایی ک لایکش کردن ن که خودشونو مثل ابزار جنسی میبینن فکر میکنن بقیه آدمام باید همین باشن فقط بخاطر نیاز جنسی بدون توجه ب هیچی ازدواج کنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2810