2777
2789
عنوان

داداشم سنش کمه موقعیت نداره هروز خدا میگه من زن میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 5188 بازدید | 227 پست
زن میخواد چیکار آخه😐تو وعده ناهارش کافور بریزید بهتر از اینه که خودش و یه دختر دیگه رو بدبخت کنه

🤣🤣🤣بهش میگم حالا زوده میگه نه اجی من در خودم می بینم دوس داری برم گناه کنم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۳ سالشه دیگه خیلی هم جوون نیس به نظرم پیدا کنید براش کیس مناسب وگرنه با خود ارضایی و دوس دختر و ببخ ...

پس چرا منکه دخترم اینجا تاپیک میزنم میگم ۲۳ سالمه

میگن هنوز برای ازدواج خیلی کوچولویی باشه بعد ۲۵ عروس شو

۲۳ سالشه دیگه خیلی هم جوون نیس به نظرم پیدا کنید براش کیس مناسب وگرنه با خود ارضایی و دوس دختر و ببخ ...

مگه زن فقط برای رفع نیاز های مرده؟ داداشش هیچی نداره چون آقا به راه خطا نره باید دختر مردم رو بدبخت کنن

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خوب پس نیاز جنسی داره و نمیخاد گناه کنه جدی دنبال زن باشید 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بگو بیخود میکنی گناه میکنی خودت رو نگه دار اینقدر سست عنصر نباش بگو الان هم ازدواج کنی فرتی دختر رو نمیدن که بیاری حداقل ۲ سال طول میکشه فرایند ازدواج 

حشریت موجب نابودیت بشریت

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

اخه ببین من واقعا میترسم این دوره زمانه من کیو براش پیدا کنم

کوچیکا همیشه هولن😂😂😂🤪🤪

به داداشت بگو اول یه سرمایه چیزی برا خودت دست و پا کن شغل درست و حسابی درآمد خوب بهش بگو فکر کن یه دختری و واست عقد کردیم یک سال دیگم عروسیت خونه داری اصلا میتونی خونه اجراه کنی از پس هزینه عروسی و خرید عقد و عروسی اجاره خونه خورد و خوراک و پوشاک و سفر هزینه آب و برق و گاز..... اینا رو میتونی تامین کنی بسم الله هنوز سنش کمه یکم جوگیره

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

پس چرا منکه دخترم اینجا تاپیک میزنم میگم ۲۳ سالمهمیگن هنوز برای ازدواج خیلی کوچولویی باشه بعد ۲۵ عرو ...

نمیدونم والا🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

ولی همیشه به آدمش بستگی داره 

یکی تو ۲۰ سالگی عاقل و پخته میشه یکی ۴۰ سالگی باید ببینی از نظر عقلی و شرایطی اوکی هستی یا نه

اوه اوه پس بدجوری زده بالا بیچاره

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

2810