2777
2789
عنوان

داداشم سنش کمه موقعیت نداره هروز خدا میگه من زن میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 4801 بازدید | 227 پست
۲۳ سالشه دیگه خیلی هم جوون نیس به نظرم پیدا کنید براش کیس مناسب وگرنه با خود ارضایی و دوس دختر و ببخ ...

اتفاقا 23 اوج جوونی و مجردیه

زیر 26 واسه پسرا سن ازدواج نیست

آدم طبق کمر به پایین تصمیم نمیگیره که

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل نداره؟سربازی رفته؟

پسرخاله منم متولد ۸۱عه ماه پیش عقدش بود

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

بخدا مخالفت نکردم هروز تو باشگاه دنبال دخترم دیونه شدم دیگه

گلم امیدوارم بخونی

ببین سعی کن یکم دل به دلش بدی .بگو باشه من دنبال کیس مناسب هستم توام پولاتو جمع کن . نمیدونم طلا بخر پس انداز کن فلان کن بگو شاید چند ماه طول بکشه تا من دختر مناسب پیدا کنم توام تا اون موقع به فکر باش. 

ببین یه چی هم بگم داداش من از سربازی اومد مامانم گفت دو سال برو سرکار بعد واست زن بگیرم . دو سال شد ۴ سال خودشم خجالتی بود که بره دوس دختر بگیره یا بگه فلانی رو میخام. بعدش دیگه مامانمم گفت زن بگیر گفت نمیخام  . الان داداشم ۴۰ سالشه مجرده . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

داداش من متولد ۸۲ سه سال پیش به خاطر یه دختر که ازدواج کرد،خودکشی کرد  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
من خودم داداشم متولد هشتاده پارسال عقد کرد تازه درسش تموم شده بود تو یه شرکت کار میکرد زنشم همکلاسیش ...

پدر مادر شما واقعا حق پدر مادری و برای داداشتون ادا کردن . به نظرم واقعا انسان های عاقل و با درکی هستن . خدا خیرشون بده 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

بنظرم پسر عاقلی که زن میخواد

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

2810