2777
2789
عنوان

شده با همسر سابقتون یه جایی ک فکرشم نمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بازی اصلا مشگل خاصی نداشتیم فقط مث بچه ها کل کل میکردیم و دیگ خسته کننده شده بود دائم قهرو بحث م ...

عزیزم بهترین کار رو کردی مطمعن باش اگه میموندی الان پشیمون بودی کاش منم اینکار رو میکردم الان دو تا بچه دارم و یه زندگی کاملا بی احساس فکر کن دوساله اصلا نزدیک هم نشدیم ولی باهم زندگی عادی داریم و بهم احترام میزاریم

عزیزم بهترین کار رو کردی مطمعن باش اگه میموندی الان پشیمون بودی کاش منم اینکار رو میکردم الان دو تا ...

من همیش اعتقادم اینه تا قبل اینک بچه بیاد باید تصمیم گرفت ک میخای تا اخر عمر ادامه بدی یا ممکنه کم بیاری اگ فکر میکنی ک کم میاری پس جداشو واقعا بچه ها خیلی بی گناهن💔

بچه نداشتی شما؟من عشق رو با همسرم تجربه نکردم و حسرتش داره دیونم میکنه منم دلم عشق میخواد🥺کاش میشد ...

نه عقد بودیم 

الهی عزیزم💔 چرا جدا نمیشی بچه دارید؟

اره عزیزم بچم یه سالشه🥺خودم ۲۴ سالمههیچ وقت نتونستم دوسش داشته باشم و عشق رو تجربه کنم🥺

چرا دوسش نداری اذیتت میکنه؟؟؟ 

الهی بگردم بچت خیلی کوچولوئه 

چرا دوسش نداری اذیتت میکنه؟؟؟ الهی بگردم بچت خیلی کوچولوئه

اختلاف سنی مون زیاده ۱۲ سال،

اون منو شیطنت هامو نمیفهمه بهم گیر میده🥺

من دلم ی شوهر پایه و مهربونی میخواس 

اختلاف سنی مون زیاده ۱۲ سال،اون منو شیطنت هامو نمیفهمه بهم گیر میده🥺من دلم ی شوهر پایه و مهربونی می ...

خب چرا با اینهمه اختلاف ازدواج کردی باهاش ؟؟؟؟یه چیزیو بدون فقط ب سن نیس خواهر من باشوهرش دوسه سال اختلاف سنی داره ولی دقیقا مث شمان خیلی فرق دارن باهم ب نظرم سعی کن با این اختلافه کنار بیای و یه زندگی بسازی ک جفتتون نسبتا راضی باشین یعنی یه جاهایی شما کنار بیا و یه جاهایی یاد بده همسرت باید راه بیاد