2777
2789
عنوان

کیادپرسن ازوضعیت اقتصادی این روزها

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 30 پست

عزیزم یه روزهمسایه اومدگفت خانم فلانی شنیدی چقدرخونه گرون شده وخیلی خوشحال بودگذاشتم تاخوشحالیشوبکنه بعدگفتم فلانی ببخشیدخدای ناکرده من وتوبایدبمیریم تابچههامون خونه داربشن چون قادربه خریدخونه نیستن ابداخیلی رفت توفکرگفتم بنده خداالان هرچقدرم بگیرن گشنگی بکشن بازسخته ومحال ولی اگه چندسالی تورم ثابت بمونه وحقوقابهتردراکنصورت امیدی هست ......آخرش گفت تاحالابه این موضوع فکرنکرده بودم

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاحالامن فعلاماشین وطلاندارم نمیتونم راجب اینهانظربدم ولی خونه دارم اصلاخوشحال نمیشم ازگرونیش چون ...

دقیقا همینه 

وقتی من نتونم ماشینم رو بهتر کنم خونه ام دو متر بزرگ‌تر کنم اخه گرون شدن خونه و ماشین به چه درد من میخوره 

اما خیلی ها فکر نمیکنند دیگه

من خیلی دپرسم اصلا معلوم نیست اینده مون چی میشه همش استرس دارم خیلی بده گرونی!!کاش همچی ارزون بشه تا همه بتونن بخرن اونام ک دارن بیشتر کنن مالشونو نه اینکه فقط بفکر خودشون باشن 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

استارتر من هم مثل شما مدام استرس اینده رو دارم اوضاع اقتصادی با اینکه وضعیت پدرم تقریبا خوبه هم پدر هم مادر 

ولی از من به شما نصیحت خدا فقط رازقه روزی رسانه از اخبار بد دور باش خدا خودش گفته از جایی مه گمان نمیکنید روزی میدم 

میگم من خودم استرسی هستم اصلا شاید برای مردم ناراحت میشم ولی دارم سعی میکنم خدارو رزاق بدونم

فقط لطف خدا
دقیقاحالامن فعلاماشین وطلاندارم نمیتونم راجب اینهانظربدم ولی خونه دارم اصلاخوشحال نمیشم ازگرونیش چون ...

نه خونه داریم نه ماشین ونه طلا ،دپرس نیستم خدا نصیب دشمنت هم نکنه داغونیم داغون 

حالا مشکل از کیه؟

مشکل از ماست...

ازماست که برماست

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
استارتر من هم مثل شما مدام استرس اینده رو دارم اوضاع اقتصادی با اینکه وضعیت پدرم تقریبا خوبه هم پدر ...

ببین من تهران هستم شاید اوضاع تهران بهتر باشه دقیق نمیدونم 

اما چون اینجا رو دارم میبینم میکم 

تو اینحا هر زوجی که تلاش درست و منطقی بکنند و عاقلانه رفتار بکنند پیشرفت میکنند حالا نمیگم پولدار میشن اما میتونند حداقل بعد از چند سال صاحب یک خونه معمولی تو خونه متوسط تهران بشن 

اگر ماشین مدل بالا نخرن میتونند در حد ساینا و کوییک بخرن 

عزیزم یه روزهمسایه اومدگفت خانم فلانی شنیدی چقدرخونه گرون شده وخیلی خوشحال بودگذاشتم تاخوشحالیشوبکنه ...

دقیقا حرفتون درسته گیریم ک مثلا من نوعی پولدارم ولی کل اقوامم و همسایه ها  و..ک عین من پولدار نیستن پس طبیعتا اگ وجدان داشته باشم خوشحال نیستم وحداقل بخاطر اونا از گرونی شاد نمیشم مگه اینکه واقعا خودخواه باشم و فقط بفکر خودم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ببین من تهران هستم شاید اوضاع تهران بهتر باشه دقیق نمیدونم اما چون اینجا رو دارم میبینم میکم تو اینح ...

اصلا دوستم به خدا  من الان کلاس سنتور میرم همه ماشین دارن سرکار میرم همه ایفون میرم لیزر همه دارن انواع کارهای زیبایی گرون انجام میدن 

همین چند هفته پیش من خودم در شرف خرید یه گوشی ایفون ۱۵ بودم رفتم دختر داییم تیبا خریده بود خواهرم و جاریش ۲۰۷ صفر خریده بودند همون جا با خودم گفتم هی اوضاع بده اوضاع بده  

ولی همش عادت کردیم هی به خودمون و دیگران استرس بدیم ‌درسته بعضی ها واقعا در فشار هستند ولی بار روانی اللن بیشتر از اقتصادی هست 

فقط لطف خدا
2810