2777
2789
عنوان

مامانایی که بچشون رفلاکس آلرژیک داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 20 پست
دو سه ماه دیگه صبر کن انشالله یه سالش شد درست میشه

واقعا؟

همه میگن بعد دوسال

من چندمدت پیش یه خانمه اومد خونمو تمیز کرد

وایتکس استفاده کرد

سرماهم خورده بود این بچه ام

وایتکس باعث شد سینه اش خراب بشه سرفه هاش و گرفتگی بینیش تموم نمیشه خیلی غصه میخورم🥺🥺🥺🥺🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟همه میگن بعد دوسالمن چندمدت پیش یه خانمه اومد خونمو تمیز کردوایتکس استفاده کردسرماهم خورده بود ...

دو سال طول می‌کشه تا خوب شه،بچه من حتی‌غذا می خورد تا دوسالگی  بر می گردوند 😢حسابی باید تقویتش کنی تا وزنش کم نشه و خوب رشد کنه این دو سال ،قطره پدی لایک حتما بهش بده  تا وزن گیریش خوب شه،شیر بهش بده تا می خوره ،نزار یبوست شه‌ شکمش با روغن‌ زیتون چرب کن در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده و پاشو بالا بگیر تا پی پی کنه ،از شش ماهگی هم شروع کن بهش فرنی و چیزهای خیلی مقوی بعدش بده مثل شیر بادام  و....

دو سال طول می‌کشه تا خوب شه،بچه من حتی‌غذا می خورد تا دوسالگی بر می گردوند 😢حسابی باید تقویتش کنی ...

الان نه ماهشه

به اکثر موادغذایی حساسیت داره

وزنش اصلا بالا نمیره

دیگه واقعا موندم

به آردبرنج مرغ هویچ میوه ها و ....حساسیت داره