2777
2789
عنوان

همه چیز درباره کیست مویی

22 بازدید | 5 پست

سلام من کیست موییمو حدود یک ماهه عمل کردم،از اعضای خانوادمم این عمل رو داشتن پس اطلاعات نسبتا کامل و جامعی دارم 

اول از همه بگم که من خیلی جون دوست و ترسوام در حدی که آمپول نمیزنم،پس اگه مثل من هستین بدونین این تاپیک به دردتون میخوره

خب برسیم به خود بیماری؛زیاد نشستن،پرمویی و...باعث کیست مویی میشه،بعضیا میگن زن هم تاثیرگذاره و بعضیا میگن نه.

کیست مویی توی خط باسن بیشتر من دیدم(مال خودمم همین بود)ولی توی تخمدان هم ممکنه بوجود بیاد

کیست مویی اگه پوزیشن نشستن یا دراز کشیدنتون به صورتی باشه که به اون ناحیه فشار بیاد درد داره و در باقی موارد معمولا دردی ندارین(ولی گاهی به مدت چند روز ممکنه یه درد خفیفی داشته باشین که بنظرم یا داره سوراخ خروجی ترشح شکل میگیره و بزرگ میشه یا کیست داره رشد می‌کنه)

کیست مویی بعد از یه مدت(برای هرکسی متفاوته زمانش)برای تخلیه عفونت ها سرباز می‌کنه و بدن سوراخ میشه و ازش چرک و خون آبه بیرون میاد

مثلا من چندین سال موقع نشستن به شکلی که وزنم روی دنبالچه بود درد داشتم،اوایل فکر میکردم مشکل از دنبالچمه سال ها گذشت(تقریبا ۶_۷ سال)تا اینکه موقع نشستن طولانی مدت (مثلا تو سفر) درد داشتم،کم کم یه سوراخ خیلی خیلی کوچیک داشت شکل می‌گرفت در حد نوک سوزن(همچنان ترشح نداشتم چون سوراخ کوچیک بود)،بخاطر ترس از عمل و شرایط کاری و...سمت عمل نرفتم،یک سال گذشت سوراخ یه کوچولو بزرگتر شد(بازم در حدی نبود که ازش چیزی بیاد بیرون اما روند پیشرفت بیماری برام مشخص بود) تا اینکه توی یه زمان مناسب عمل کردم

نکاتی که باید بهتون بگم:

پزشکی که باید بهش مراجعه کنید جراح عمومیه

من ترجیحم پزشک خانم بود چون حس راحتی بیشتری داشتم موقع معاینه و...

عمل به صورت بی حسی نخاعی یا بیهوشیه(که البته اول برای من بی حسی زدن ولی بعد بیهوشمم کردن😐شاید چون دیدن خیلی استرسیم)

تنها دردی که قراره احساس کنید فقط موقع تعویض پانسمانه،توی بیمارستان تنها دردم،درد انژیوکت بود اونم چون پرستار دستمو فشار داد

برای پانسمان دوتا شیاف دیکلوفناک بزارین ،واقعا درد زیادی داره

ترجیحا عملتون رو توی فصول سرد بندازین که عرق نکنید 

حتما عمل باز انجام بدین(بخیه نمیزنن به مرور باید گوشت بیاره زخمتون و بسته بشه که چند ماهی زمان میبره)

ترجیحا عمل لیزری انجام ندین برگشت داره(البته در تمام حالات برگشت داره،توی عمل باز کمتر)

سعی کنید تغذیتون طوری باشه که یبوست نباشین،قراره چند ماه سرپا دسشویی کنید😬

هزینه بیمارستان دولتی بسیار بسیار کمه،از هزینه عمل نترسین(مال من شد۴۰۰تومن) ولی هزینه پانسمان زیاده اگه برین کلینیک یا پانسمان نوین انجام بدین(توصیه میکنم حتما حتما پانسمان نوین انجام بدین)

بیمارستان بهم گفت تو خونه میتونم شستشو بدم و یه گاز استریل بزارم و چسب بزنم نیاز نیست برم کلینیک اما من رفتم پانسمان معمولی توی کلینیک انجام دادم سه نوبت (اولا که خیلی درد داشت،دوما زمان بره)بعد رفتم پیش به متخصص زخم که زخممو نشون بدم بگه چیکار کنم بهتره که زودتر گوشت بیارم اما گفت من یک ماهه به پوست میرسونم زخمتو(الان حدود دو هفته گذشته،عمق زخمم نصف شده)هزینش بالاتر هست اما میارزه

هزینه پانسمان معمولی با سرم شستشو و بتادین ۲۰۰،هزینه جلسه اول پانسمان نوین که یه پانسمان خاصی می‌زاره که عفونت رو می‌کشه بیرون ۳۰۰،دفعات بعدی که پودر ترمیم کننده استفاده میکرد۶۵۰

نکته مهم:با پانسمان نوین غیر از جلسه اول،در جلسات بعدی هیچ دردی ندارین اتفاقا موقع تعویض پانسمان زخمتون که خارش داره،میخارونن کیف میکنین😁

توجه کنین که پانسمان معمولی یه روز درمیون و پانسمان نوین ۴_۵ روزه‌ست پس تقریبا از نظر اقتصادی یکی در میاد.

اینم بگم زخم من در ظاهر عفونت نداشت اما پانسمان عفونت رو که گذاشت سه روز ترشح عفونی داشتم

اگه شاغل یا محصل هستین یک هفته حداقل نیاز به مرخصی دارین،نشستن،خم شدن توی یکی دو هفته اول امکان پذیر نیست(من موقع نشستن خودمو کج میکردم وزنمو می‌انداختم روی پام)بعد سه هفته اوکی میشین میتونین راحت بشینین یا به پشت دراز بکشید

دکتر و پرستار و...میگن توی حمام زخمتو حتی لیفت بکش اما من واقعا توان این کارو ندارم(نه از نظر درد چون واقعا هیچ دردی ندارم،دلم برنمیداره ضعف میکنم با این چیزا)

نکته دیگه اینکه داخل بدنتون اندازه یه نارنگی کوچیک خالی میکنن،الان بعد سه هفته با پانسمان نوین زخمم اندازه گردو شده و به زودی پر میشه برای همین تاکید میکنم برین پانسمان نوین

صبح عملم بود دکتر گفت اگه خونریزی نداری مرخصی برو خونه اما من چون میترسم و جون عزیزم گفتم یه شب رو میمونم😅برای خودتون خوراکی ببرین،فیلم ببینین تا سخت نگذره

پسفردای عمل باید پانسمان رو عوض کنین

من بعد یه هفته رفتم حموم (اما از دکترتون بپرسین کی میتونین برین من نپرسیدن دست احتیاط با اینکه سختم بود یک هفته صبر کردم)

اوایل چون نمیتونین خم بشین برای لباس پوشیدن،حمام رفتن،وسیله هایی که رو زمین می‌افته نیاز به کمک دارین(یه مدت قرارها به همه حسابی زحمت بدین)برای من از نظر روانی سخت بود همش کمک گرفتن از بقیه😑

کادر بیمارستان و اتاق عمل خیلی مهربونن و از استرستون کم میکنن

در کل بازم میگم با اینکه من ترسوام و نسبت به درد خیلی حساس و نازنازیم اما جز درد تعویض پانسمان مشکل دیگه ای نداشتم(همزمان بواسیرمم عود کرده بود و درد اونو فقط حس میکردم،برام هنوزم جای تعجب داره چجوری زخم به اون بزرگی هیچی درد نداشت و نداره)

خواهشاً عقب نندازین توی موقعیت مناسب عمل کنید،درمان طب سنتی مثل پماد سیاه و آرد و...همش موقته تاپیک هاش هست توی نینی سایت(سرباز می‌کنه چرک خارج میشه اما هم سوراخ توی بدنتون باقی میمونه هم هرچند ماه عود می‌کنه و ترشح دارین)

اگه چیزی جا مونده که نگفتم،بگین؛سوالی دارین بپرسین

اگه براتون مفید بوده دعام کنید،ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نکاتی که باید بهتون بگم:پزشکی که باید بهش مراجعه کنید جراح عمومیهمن ترجیحم پزشک خانم بود چون حس راحت ...

وای پشمام 😐😂 اخ دردم گرف 

خدایا یه معجزه کن برا من 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪