2777
2789
درمان کنم رنگ دست و کمرم اینا یکی میشه با جاهای دیگه بدنم یا فقط لک ها میرن؟

عزیزم رنگت یکی میشه با بقیه جاها خیالت راحت من خودمم ی گوشه از دستم داره محو میشه رنگ‌پاهام شده دقیقا

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رنگت یکی میشه با بقیه جاها خیالت راحت من خودمم ی گوشه از دستم داره محو میشه رنگ‌پاهام شده دقیق ...

کمر و بازوهام خیلی جوش میزنه و دست کاری میکنم ی موقع لک اینا نیست؟؟ آخه خارش ندارم اصلا 

عکسارو دیدی ماکولاره مال منم؟؟اگه اینجوره باید برم ب دکتر خوب

اره عزیزم هیچ دکتری تاثیر نداره نسخه های بی فایده میرن ما ی گروه چندین هزار نفره هستیم تموم متخصصان پوست رو زیر و رو کردیم دکتر تاثیری نداره فقط و فقط دیمتیل

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

رفتی دکتر؟ چه دارویی داد تاثیر داشت؟

اره رفتم ی نسخه بهم داد خیلی بی فایده بود ی گروه داریم عکس نسخه های دکترای مختلف رو گذاشته میتونی برداری از اونجا

اگه مال من ماکولار هست پس چرا اصلا ی ذره هم خارش ندارم😐

چون بعضیا دارن بعضیا ندارن

کمر و بازوهام خیلی جوش میزنه و دست کاری میکنم ی موقع لک اینا نیست؟؟ آخه خارش ندارم اصلا

نه عزیزم ماکولار هست ظاهرا

تو ک نرمالی اینجور. ما ک غیرنرمالیم خدا ب داد برسه 😐😁

اتفاقا هرچی بهتر باشی بدتر ضربه میخوری

والا مردها هرچی بیشتر خوش تر باشن خوشی میزنه زیادشون 

اعتماد ب نفس داشته باش مردها لیاقت ندارن رو‌خودت عیب بذاری

باورت میشه یه کاری کرد باهام فکر میکردم زشتم 

بعد هی بیرون بهم میگفتن چه خوشگل و‌نازی فکر میکردم دروغ میگن بهم 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اتفاقا هرچی بهتر باشی بدتر ضربه میخوریوالا مردها هرچی بیشتر خوش تر باشن خوشی میزنه زیادشون اعتماد ب ...

خواهرم ی دختر بلوند عروسکی خوشکل بود با اندام زیبا شوهرش بهش خیانت کرد اونم احساس زشتی داشت تا اینکه با شوهر الانش ازدذاج کرد الان اینقد اعتماد ب نفس داره چون شوهرش اعتماد ب نفس داده 

اول برم دکتر مطمئن شم ک ماکولار هست عزیزم. اعصابم بهم ریخت

باشه گلم