2777
2789
اره بابا من ماشالا پاهام سفید شده رونام و سینم بدنو سفید میکنه

عهههههه پس برم تو کارش

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته ای یبار بزن وقتی میری حمام ..قبلش حنا بمال ب سر تاپات بعد بزار ده دقیق بمونه بعد بشور بزار حنا ...

باشه😍😍مرسی عشقممم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

عکسنداری ازش بده ببینم مث منه مال منم آنچنان پررنگ نیس

تو دوربین واضح نمیشه امتحان کردم ی موقع ک نور خورشید بود میگیرم. تو خارش هم داری؟؟ الان دقت کردم ی حاله لک پشت کمرم و رو بازوهام هست حتی گردنم هم تیره تره تا قفسه سینم. قبلا تاپ باز میپوشیدم جلو آفتاب تو مسافرت ها نمیدونم آفتاب زده تیره شده با همون ماکورا هست. نمیدونم اسمشو درست گفتم یا ن 

عزیزم شما ماکولار داری؟؟ من شک دارم ک دارم یا ن

اره گلم عکسشو بفرست بهت بگم داری یا نه

هفته ای یبار بزن وقتی میری حمام ..قبلش حنا بمال ب سر تاپات بعد بزار ده دقیق بمونه بعد بشور بزار حنا ...

بدن بو حنا نمیگیره؟؟ من سرکه سیب هم میزنم ولی نمیشورم میزارم بمونه اونم روشن میکنه 

خارش داره مارکولا؟؟

اره عزیزم هرچقدد بیشتر بخارونی لک ها بیشتر میشن

همین موقع ک میخوام ی سال دیگه ازدواج کنم خوبه مارکولا داشته باشم😐

عزیزم درمانش با دیمتیل انقدر سریعه ک تا وقتی ازدواج کنی لک ها رفتن

عزیزم درمانش با دیمتیل انقدر سریعه ک تا وقتی ازدواج کنی لک ها رفتن

عکس از بازوهام فرستادم ببین ماکولار هست؟؟ پوست خودم سبزه هست. زوم کن ی تیکه هایی تیره هست ولی خارش ندارم اصلا فقط جوش میزنم 

دیمتیل چیه؟ داروخونه ها دارن؟

ی محلول هست ک اون لک های پوستت رو تو خودش حل میکنه فقط ۳ تا دارخونه تو کل ایران دارن قیمتش ۳۰۰ هزارتومن هست و باید سفارش بدی درمورد جزئیاتش بالاتر گفتم ب گروه هم داریم خواستی واست میفرستم

من خودم ب شدت تاثیر دیدم درحدی ک مطمئنم تا ۶ ماه دیگ اثری از لک هام نیست

2810