مجنون_دل_افگار مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 969 عنوان همه بیان لطفا (لینک) 45 بازدید | 15 پست خانما میخوام عکسمو بذارم نمیدونم با ابروهام چیکار کنم اگر زیرشو بر دارم نازک و زنونه بنظر میرسهاگر هم بر ندارم شلخته هست از طرفی بین ابروهام خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن دیروز | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجنون_دل_افگار مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 969 https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۴۱۱۲۲_۱۲۴۵۲۹_xib.jpg خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن
مجنون_دل_افگار مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 969 قسمت بالای ابرو هم نمیدونم بردارم یا نه خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن
مجنون_دل_افگار مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 969 همینجوربزار بمونه خیلی صورتمو پلشت نشون میده تو عکسا معلوم نیست خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن
نوره_خانم عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1890 همینجوری بمون اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹 حالت تهوع، همراه همیشگی من😒
مجنون_دل_افگار مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 969 همینجوربزار بمونه واقعا ابروهامو نمیدونم چیکار کنم جیگرم خونه میرم آرایشگاه برام بر میدارهخیلی صورتم بد میشه خودم بر میدارم یه جاهایش خراب می کنم خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن
سیندرلا۲۰۰۱ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1066 خیلی صورتمو پلشت نشون میده تو عکسا معلوم نیست فقط اون قسمتی ک پراکنده تر هست بردار بقیش ک ب ابروت نزدیک تر هست نه
مجنون_دل_افگار مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 969 همینجوری بمون اون زیر ابرو هم همینطوره چون الان خوبه چند روز دیگه همون خکهم خیلی زیاد پر میشه صورتمو بد نشون میده خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن
سیندرلا۲۰۰۱ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1066 واقعا ابروهامو نمیدونم چیکار کنم جیگرم خونه میرم آرایشگاه برام بر میدارهخیلی صورتم بد میشه خودم بر م ... بروارایشگاه بگو نمیخوام فرم وحالت زنونه ب خودش بگیره اون ریز ریزهای زیرشو برنداره وبرات یکدست کنه
نوره_خانم عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1890 اون زیر ابرو هم همینطوره چون الان خوبه چند روز دیگه همون خکهم خیلی زیاد پر میشه صورتمو بد نشون میده منم ابروهام نازکهفقط اون تارهای پراکنده رو برمیدارم اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹 حالت تهوع، همراه همیشگی من😒
مجنون_دل_افگار مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 969 بروارایشگاه بگو نمیخوام فرم وحالت زنونه ب خودش بگیره اون ریز ریزهای زیرشو برنداره وبرات یکدست کنه آره باید همینو بگم درسته اصلا پیدا کردن کسی که واقعا کار بلد باشه سخته خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن
مجنون_دل_افگار مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 969 منم ابروهام نازکهفقط اون تارهای پراکنده رو برمیدارم خیلی بدم میاد ابروهام صورتم سنتی نشون میدننازکشون هم که کنم بهم نمیاد صورتم زنونه میشه خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن
نوره_خانم عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1890 خیلی بدم میاد ابروهام صورتم سنتی نشون میدننازکشون هم که کنم بهم نمیاد صورتم زنونه میشه اره بد میشه، برندارهمینجوری خوبه اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹 حالت تهوع، همراه همیشگی من😒
مجنون_دل_افگار مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 969 اره بد میشه، برندارهمینجوری خوبه الان حالت سنتی نیستن؟! خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن