2777
2789
عنوان

دوستان من خیلی ساده و احمقم چیکار کنم میشه لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدیش اینجاست که من اصلا تو محبط بیرون نرفتم تو جامعه نرفتم تاحالا با غریبه حرف نزدم حس میکنم سادگیم ...

اره بی تاثیر نیست 

پس حداقل به قول دوستان از یوتیوب و مطالب و کتاب های خودشناسی و آموزشی استفاده کن 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

کتاب بخون مثلا ۴۸ قانون قدرت

به جای تصمیم گیری های سریع و از روی احساست چندین بار درباره کاری که میخوای انجام بدی خوب فکر کن و از روی عقل تصمیم بگیر

با افرادی که با سیاست هستن سعی کن دوست باشی

و خیلی راهکار های دیگه که اگه همشون رو رعایت کنی موفق میشی

یکم یاد گرفتم ادم شدم ولی هنوزم احمقم

ضمنا یکی از ابتدایی ترین چیزایی که باید یاد بگیری اینه که در مورد خودت درست صحبت کنی تا بقیه هم بهت احترام بزارن 

بجای اینکه بگی احمقم کلمه درست جایگزین کن 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
کتاب بخون مثلا ۴۸ قانون قدرتبه جای تصمیم گیری های سریع و از روی احساست چندین بار درباره کاری که میخو ...

و یک چیز دیگه اینکه اعتماد به نفس داشته باش*

خودتو دوست داشته باش 

جلوی بقیه ضعیف نشون نده خودتو

کتاب بخون مثلا ۴۸ قانون قدرتبه جای تصمیم گیری های سریع و از روی احساست چندین بار درباره کاری که میخو ...

واقعا؟حس میکنم همیشه قراره خر بمونم😭😭😭دلم میخاد بمیرم چون ادم نمیشم هرچی درس میگیرم بازم ساده احمق هستم

برو از خونه بیرون تحصیل و کار و کار و کار و کار و با پسرای و دخترا دانشگاه جمعی برو بیرون ،ساده نباش رلبطه عاطفی با کسی قرار نگیر در نهایت تونستی مهاجرت ازدواجم نکن اینو ی زن ۴۲ ساله میگه

ضمنا یکی از ابتدایی ترین چیزایی که باید یاد بگیری اینه که در مورد خودت درست صحبت کنی تا بقیه هم بهت ...

عزیزم چون هستم😞کار به احترام بقیه ندارم خودم ساده هستم کارهای احمقانه انجام میدم 

2810