2777
2789

بنظرتون کجا برم درست بشم چیکار بکنم خیلی خیلی ساده لوح و خر هستم به جوانیای مادرم بردم ایشونم خیلی ساده بودند البته قصد توهین ندارم میخان بگم ارثی هست یجورایی 

ادم با سیاست که میبینم دلم میخاد بمیرم اخه هیچوقت نتونستم با سیاست باشم😭😭الان بازم بهتر شدم شانس باهام یار بود تو سن کم با یک پسری دوست شدم خیلی اگاهم کرد اگه سر راهم قرار نگرفته بود الان یجایی به باد رفته بودم

چیکار کنم انقد خر نباشم😭😭😭کمکم کنید لطفا میترسم خودمو به باد بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم اول خیلی خیلی ساده بودم همه بهم میگفتن ولی یه سری اتفاقات تو زندگیم افتاد 

الان همه بهم میگن زرنگ تر از تو ندیدیم جایی

زندگی کاری میکنه زرنگ باشی عزیزم

من ۱۷ سالمه

هر چقد بیشتر تو جامعه باشی (دانشگاه، محل کار و…) و با انواع آدم ها معاشرت کنی آداب ارتباط صحیح با بقیه رو بهتر یاد میگیری

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
هر چقد بیشتر تو جامعه باشی (دانشگاه، محل کار و…) و با انواع آدم ها معاشرت کنی آداب ارتباط صحیح با بق ...

بدیش اینجاست که من اصلا تو محبط بیرون نرفتم تو جامعه نرفتم تاحالا با غریبه حرف نزدم حس میکنم سادگیم بخاطر اینه

2810