2777
2789
عنوان

خدایا خستم😭

43 بازدید | 6 پست

خستم از خودم

از اینکه انقد خوبم

چرا من آدم خوبیم

چرا نمیتونم بد باشم

چرا هر کی هر چی دلش خواست بم میگه

چرا خیلی از اطرافیانم بالا ترم ولی اونا منو حساب نمی کنن

چرا دیگه این زندگی رو نمیخوام

خدایا بسه دیگه خستمه

این نصف جونمو بگیر و خلاصم کن

خدایا تمومش کن

من دیگه نه قدرتشو دارم نه لیاقتشو

اولا دور از جونت دوما صدتو بزار واسا کسایی که قدرتو میدونن

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیگه نمیتونم دیگه نمیکشم😭

چرا؟؟؟من هستم ابجی جونم اگه بخوای درددل کنیم

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
چرا؟؟؟من هستم ابجی جونم اگه بخوای درددل کنیم

من خیلی آدم ضعیف و بی اعتماد به نفسم اصلا مثل بقیه دخترا نمیتونم باشم. نمیتونم مثلاونا تیکه بندازم نمیتونم بد باشم خیلی خستم از زندگیم.ای کاش تو تصادف میمردم ولی بابام زنده میموند

من خیلی ضعیفم همش تجربه بد دارم از ارتباط با آدما

دوست دارم برم ی جا که هیچ آدمی نباشه

تک و تنها وبا آرامش زندگی کنم 

من خیلی آدم ضعیف و بی اعتماد به نفسم اصلا مثل بقیه دخترا نمیتونم باشم. نمیتونم مثلاونا تیکه بندازم ن ...

میدونستی منم همینطورم؟؟!!کسی بهم بپره نمیتونم جوابش بدم!!اونقدر چاق شدم که چی بگم ولی زندگی ادامه داره

میدونستی منم همینطورم؟؟!!کسی بهم بپره نمیتونم جوابش بدم!!اونقدر چاق شدم که چی بگم ولی زندگی ادامه دا ...

چرا منم مثل اونا بد نباشم

چرا اینقد آدم سست و ضعیفیم

واسه خودم متاسفم😭